Τέλος το i από τις συμβατικές BMW

15:20 1/5/2024 - Πηγή: Caroto
Η BMW, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο, σηματοδοτεί τα εξηλεκτρισμένα της μοντέλα της με το γράμμα «i». Και αυτό είναι πρόβλημα.

Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της BMW με τη συγκεκριμένη ονομασία ήταν το i3. Στη συνέχεια ακολούθησαν διάφορα άλλα, αλλά το «i» συνέχισε να υπάρχει και στα συμβατικά, όπως η 540i, 325i κ.α.

Ωστόσο, η εποχή αλλάζει, και

μαζί της και οι τάσεις στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Με την εισαγωγή της υπομάρκας «i», η BMW αντιμετωπίζει μια νέα πρόκληση: το παραδοσιακό της σήμα να συνυπάρχει με την καινοτομία που αντιπροσωπεύει το ηλεκτρικό σήμα.

Έτσι, η απόφαση να αφαιρεθεί το γράμμα «i» από τα βενζινοκίνητα μοντέλα δεν είναι απλώς μια αλλαγή ονομασίας, αλλά ένας τρόπος να αποφευχθεί η σύγχυση μεταξύ των καταναλωτών.

Οι φανατικοί της μάρκας μπορεί να αναρωτιούνται για το μέλλον της βενζινοκίνητης γκάμας της BMW χωρίς το «i». Παρά ταύτα, ενώ το γράμμα «i» έχει ιστορική σημασία, το ηλεκτρικό σήμα «i» έχει κερδίσει έδαφος, δείχνοντας τη μετάβαση προς μια πιο βιώσιμη κατεύθυνση.

The post Τέλος το i από τις συμβατικές BMW appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα