Δημήτρης Σταρόβας: Το ιδιόχειρο σημείωμα μέσα από το νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό

Ο Δημήτρης Σταρόβας παραμένει στο Τζάνειο, όπου νοσηλεύεται, ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη δεν έχει φύγει από το πλευρό του καλλιτέχνη, ενώ δίνει λεπτομέρειες σε εκπομπές, για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε στο «Super Κατερίνα» ότι επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο και έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα, το σημείωμα του μουσικού.

Στο στιγμιότυπο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο Δημήτρης Σταρόβας σχεδίασε το κλειδί του Σολ

και έγραψε πάνω τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε επίσης, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας «είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, Άννα Σταθάκη, που είναι κολώνα».

Δείτε το βίντεο



Το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου, η Άννα Σταθάκη ήρθε σε επικοινωνία με ρεπόρτερ του «Happy Day» και εξέφρασε την αισιοδοξία τόσο της ίδιας, όσο και των γιατρών, για την επανάκτηση της ομιλίας του Δημήτρη Σταρόβα. Η δημοσιογράφος που μίλησε μαζί της, μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα τα λόγια της, τα οποία ήταν τα εξής: «Έχει μια μικρή βελτίωση και είμαστε αισιόδοξοι ως προς την επαναφορά της ομιλίας του. Υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις και έχει την καλύτερη φροντίδα».

Δείτε το βίντεο



Ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου. Το πρωί της επομένης, η σύντροφός του, μίλησε στην ίδια εκπομπή για την κατάσταση της υγείας του μουσικού, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει. «Το παλεύει. Επικοινωνεί αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον» ανέφερε η Άννα Σταθάκη.



Σύμφωνα με όσα μετέφερε η Άννα Σταθάκη στην ίδια εκπομπή: «Ήταν μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση, την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια, ενώ έχει παρουσιάσει και πυρετό». Σε κάθε περίπτωση, οι γιατροί περιμένουν να περάσει ένα εικοσιτετράωρο, κάτι το οποίο επισήμανε και ο επιστήθιος φίλος του, Γρηγόρης Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Σταρόβας,dimitris starovas