Ένας γλυκός απολογισμός για το 2023 από την εταιρεία APANECA

Το 2023 ήταν μια πολύ γεμάτη χρονιά για την εταιρεία APANECA.

Η αποκλειστική αντιπρόσωπος του καφέ KIMBO σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και δημιουργός της σειράς προϊόντων DELIZIA και του ελληνικού καφέ «το Φίλημα», ήρθε για να μείνει στον χώρο του καφέ.

Μετά από ερώτησή μας για την προέλευση του ονόματός της, ενημερωθήκαμε ότι APANECA ονομάζεται ένα χωριό

στο El Salvador, με ένα από τα πιο κρύα κλίματα της περιοχής και χτισμένο σε μια ηφαιστειογενή περιοχή, κάτι που βοηθά στην παραγωγή υψηλής ποιότητας καφέ!

Η εταιρεία λοιπόν εμπνευσμένη από τους ντόπιους coffee farmers της κεντρικής Αμερικής, μοιράζεται το ίδιο πάθος για καλό καφέ με εκείνους και ήρθε για να το μοιραστεί και μαζί μας.

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του ελληνικού κοινού προσφέρει υψηλής ποιότητας καφέ, και λοιπά ροφήματα, σε προσιτές τιμές έτσι ώστε κάθε ελληνικό σπίτι να γνωρίσει και να αγαπήσει τα προϊόντα της όσο εκείνη.

Πέρα όμως από τα παραπάνω, είναι μια εταιρεία που προσφέρει και στο κοινωνικό σύνολο.

Ενδεικτικά ας αναφερθεί ότι το 2023 πρόσφερε πάνω από 50,000 προϊόντα καφέ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, το Μαζί για το Παιδί, τον σύλλογο η Αγκαλιά, εκκλησίες, στον κρατικό μηχανισμό όπως το Πυροσβεστικό Σώμα, και λοιπές οργανώσεις όπως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η Σχεδία, και υπόσχεται το 2024 να προσφέρει ακόμα περισσότερα.

Κάποιες από τις στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη τους είναι η ημέρα που μαγείρεψαν για τους άπορους της Αθήνας στην Κοινωνική Κουζίνα «ο άλλος άνθρωπος», καθώς και η ημέρα που έψησαν καφέ για τους ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ Καμινίων.

Είναι ωραίο να μοιράζεσαι χαρά και καφέ με ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όπως μας λένε.

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τον καφέ τους μπορούν να περάσουν μια βόλτα από το KIMBO BOUTIQUE CAFÉ, Πέτρου Ράλλη 52, στο Αιγάλεω Αττικής, εκεί όπου για περίπου 2 μήνες ακόμα θα βρίσκουν και το κουτί προσφοράς του MAKE A WISH GREECE, γιατί η προσφορά δεν σταματά μετά το πέρας των εορτών.

Τα προϊόντα τους τα βρίσκεις και εδώ και σύντομα ετοιμάζονται και νέες ιστοσελίδες, γιατί το 2024 θα είναι μια χρονιά ανανέωσης!

Νέα προϊόντα, νέες συνεργασίες, νέες δράσεις και πολύς καφές!

Η εταιρεία APANECA είναι μια οικογένεια που θέλει να γίνει μέρος και της δικής σου οικογένειας, ένα Κυριακάτικο πρωινό παρέα με αυθεντικό Ναπολιτάνικο καφέ, ή ελληνικό καφέ με πλούσιο καϊμάκι, ή παραδοσιακό φασκόμηλο από το Μαίναλο.

Μια ματιά στην ιστορία της APANECA μέχρι στιγμής…

Keywords
Τυχαία Θέματα
2023,APANECA