Μενίδι: Έχεις γίνει π… σαν τη μάνα σου, έλεγε ο φονιάς της 40χρονης στην κόρη του

Αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις, μετά τη γυναικοκτονία στο Μενίδι, με τον δράστη να φέρεται να «χαρακτήριζε την κόρη του π... Της έλεγε πως έχει γίνει σαν τη μητέρα της».

Ειδικότερα, η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Βούλα Δημητριάδου μίλησε στο Mega για τη φρικιαστική αυτή πράξη ενδοοικογενειακής βίας.

«Η κακοποίηση των θυμάτων μπροστά τα παιδιά κάνει και τα παιδιά κακοποιημένα. Φαίνεται πως το είχε προσχεδιάσει και είχε κάνει ένα πλάνο στο μυαλό του. Είναι αποφασισμένος.

Ο άνθρωπος αυτός

προχώρησε για 5 χλμ. Για ποιο αλκοόλ λέμε; Συνήθως οι κακοποιητές βάζουν ένα προσωπείο.

Από τα λεγόμενα των αδελφών της έχει πάει πολλές φορές στην αστυνομία. Αυτή η γυναίκα είχε πάρει δάνειο για να πάρει σπίτι, πώς να φύγει μετά να πάει σε δομή;» τόνισε η δικηγόρος της αδικοχαμένης 40χρονης.



Η κυνική ομολογία του 50χρονου

Υπενθυμίζεται, πως ο 50χρονος άνδρας που συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στη Φυλή ομολόγησε με κυνισμό το έγκλημά του περιγράφοντας ότι «ξύπνησα το πρωί και πήγα στο συγκεκριμένο σημείο γιατί ήξερα ότι περνάει από εκεί στις 5.30 το πρωί.

Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω. Στη συνέχεια έφυγα με τα πόδια και πήγα σε ένα ξενοδοχείο. Έκατσα λίγο εκεί και μετά έφυγα».

Στην ερώτηση των αστυνομικών γιατί προέβη στο ειδεχθές έγκλημα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να απάντησε πως «δεν άντεχα να βλέπω τον γκόμενο της να οδηγά το αμάξι μου.

Εγώ δούλευα και εκείνη μου έτρωγε τα λεφτά. Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω την γυναίκα μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει; Ήξερα την ώρα που θα φύγει από το σπίτι. Της έστησα καρτέρι και την μαχαίρωσα.

Μετά πήγα σε ένα ξενοδοχείο όπου έμεινα περίπου δύο ώρες. Στη συνέχεια βγήκα. Ήπια μερικές μπύρες μέχρι που με εντόπισαν οι αστυνομικοί στην οικοδομή». Αξίζει να σημειωθεί ότι σε καμία στιγμή ο 50χρονος δεν «έσπασε» και δεν ζήτησε συγγνώμη.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δράστη ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα θα απολογηθεί στην ανακρίτρια ο 50χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα