Πισπιρίγκου-Δασκαλάκης: «Η Ρούλα έκανε τσαμπουκά στις πρώην του, φοβόταν μη της τον ξαναπάρουν» (vid)

«Η Ρούλα ζήλευε και τη σκιά της όχι μόνο στον γάμο, αλλά και από τη σχέση που είχαν. Ήταν πολύ εκρηκτική, δυναμική γυναίκα. Ήταν σκληρός άνθρωπος και διεκδικητικός. Δεν ήθελε καμία να πλησιάζει τον Μάνο. Είχε και μια πέραση το παιδί, είχε πολλές σχέσεις. Ήταν ποδοσφαιριστής, εμφανίσιμος. Ήταν περιζήτητος από τις κοπέλες της περιοχής.

Η Ρούλα τον ζήλευε παθολογικά. Θυμάμαι και στην αρχή της σχέσης τους και μετά που παντρεύτηκαν. Είχε γίνει μεγάλο θέμα ο γάμος τους. Ο Μάνος ήταν πολλά υποσχόμενος τερματοφύλακας. Η Ρούλα έκανε τσαμπουκά σε κάθε ευκαιρία στις πρώην του

Μάνου που ήξερε ότι εκείνος κρατούσε σχέσεις. Η Ρούλα τον είχε χωρίσει από μία σχέση του και ήξερε μέσα της ότι ο Μάνος είναι επιρρεπής με το αντίθετο φύλο. Θα μπορούσε κάποιος να της τον πάρει, όπως έκανε και εκείνη.

Αυτό την έκανε πραγματικά μεγάλο τσαμπουκά. Κάποια στιγμή ήταν παντρεμένοι, είχαν την Τζωρτζίνα μωράκι και επειδή ο Μάνος κρατούσε κοινωνικές και φιλικές σχέσεις με μία παρέα, που μέσα ήταν και μια πρώην του, η Ρούλα είχε κάνει μεγάλο χαμό. Ωστόσο ο Μάνος δεν έδειχνε ότι καταπιέζεται, ήταν άνετος. Αυτό την Ρούλα την εξόργιζε! Ήταν πολύ κτητική, ζηλιάρα και εκείνος λίγο ζαμανφού, δεν τον ένοιαζε. Τον ήθελε ασφυκτικά πάνω της!» αποκάλυψε για πρώτη φορά φίλος του Μάνου Δασκαλάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πισπιρίγκου-Δασκαλάκης, Η Ρούλα,pispirigkou-daskalakis, i roula