Σίσσυ Χρηστίδου για την αντιπαράθεση Λιάγκα – Πετρογιάννη: “Ένιωσα τόσο αμήχανα και άσχημα για αυτό το κορίτσι”

Τη δριμεία επίθεση που εξαπέλυσε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Γιώργος Λιάγκας προς τη Μαρίνα Σάττι σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της. Η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και Πάλι» αναφέρθηκε και στην αντιπαράθεση του παρουσιαστή με τη συνεργάτιδά του, Φωτεινή Πετρογιάννη, στον αέρα του ΑΝΤ1.

«Εγώ προσωπικά θέλω να τον ευχαριστήσω για όλο αυτό το υλικό. Το ζήλεψα αυτό,

θέλω κι εγώ να σηκώνομαι όρθια στο videowall και να σχολιάζω ένα πολύ σημαντικό θέμα. Δεν το έχουμε κάνει. Πέρα από την πλάκα, κάνουμε χαβαλέ και ο Γιώργος το ξέρει ότι το βλέπουμε λίγο πιο χιουμοριστικά», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου ανοίγοντας το θέμα στο πάνελ.

«Εγώ πίστευα και εξακολουθώ να το πιστεύω ότι ο Γιώργος Λιάγκας, με το που πάνε μετά σε break, γελάει και ρωτάει: καλά τα είπα; Ότι δεν είναι αληθινό όλο αυτό, ότι είναι ρόλος. Σε αυτό όμως που έγινε με τη Φωτεινή, επειδή το έβλεπα ζωντανά, ένιωσα τόσο αμήχανα και άσχημα για το κορίτσι αυτό», σχολιάζει στη συνέχεια.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι της γίνεται αυτή η επίθεση εκείνη την ώρα τελείως άστοχα. Δεν είπε τίποτα που δεν ισχύει», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Η Μαρίνα Σάττι προφανώς και δέχθηκε bullying – και συνεχίζει να δέχεται – σε τεράστιο βαθμό όχι μόνο από τον κόσμο αλλά και από τους δημοσιογράφους, όπως γίνεται με όλους τους καλλιτέχνες που πηγαίνουν κάθε χρόνο στη Eurovision. Είπε στη Φωτεινή ότι κάτι κυρίες όπως εκείνη και όπως εγώ, θα βάλω και τον εαυτό μου μέσα, βάζουμε το bullying παντού και δεν μπορούμε να πούμε κουβέντα», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ειδικά μετά το πολύ σοβαρό που συνέβη στην προσωπική ζωή της Μαρίνας με την απώλεια του πατέρα της. Έπρεπε να κουβαλήσει την Ελλάδα στις πλάτες της και γίνεται αυτό που γίνεται κάθε φορά. Είμαστε έτοιμοι, είμαστε πρώτοι σε αυτό και θέλουμε ο άλλος να σκύψει το κεφάλι. Δεν μας φτάνει να το παραδεχθεί», καταλήγει στο σχόλιό της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα