Σταυρούλα Χριστοφιλέα: “Ο γιος μου δεν μπορούσε να με δει στην τηλεόραση, ήταν πολύ άσχημο”

Την Σταυρούλα Χριστοφιλέα συνάντησε η Κέλλη Βρανάκη, το απόγευμα του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής ΕΡΤ Backastage για την δημόσια τηλεόραση. Μέσα σε όλα, δε, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων μίλησε για τις ώρες που λόγω δουλειάς δεν ήταν κοντά στα παιδιά της και την αντίδραση του μεγάλου της γιου.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταυρούλα Χριστοφιλέα εξομολογήθηκε αρχικά πως «δεν θα έλεγα πως ένιωσα τύψεις που

δεν ήμουν κοντά στα παιδιά μου λόγω των πολλών ωρών στη δουλειά. Ήταν πολύ άσχημο το εξής. Ο μεγάλος μου γιος δεν μπορούσε να με δει στην τηλεόραση μέχρι κάποια στιγμή που καταλάβαινε τι είναι αυτό που έβλεπε και διαχώριζε την εικόνα μέσα από την οθόνη και τη φυσική παρουσία. Και αυτό γιατί μου μιλούσε, έκανε τα χέρια του για να με αγκαλιάσει και δεν ανταποκρινόμουν».

«Οπότε πολλές φορές ήταν στο σπίτι με κλειστή την τηλεόραση, ή στο κανάλι το δικό μας, για να μη με βλέπει. Αυτό όταν έφευγα λοιπόν, όπως κάθε μάνα και κάθε πατέρας που φεύγει από το σπίτι για να πάει στη δουλειά, ώρες που είναι τα παιδιά στο σπίτι και έχουν την ανάγκη σου, είναι όχι τύψη αλλά μαχαιριά στην καρδιά».

«Τι να κάνουμε όμως, αυτά έχει η ζωή. Το θέμα είναι αυτές οι ώρες που έχουμε με τα παιδιά μας, τις οποίες πρέπει να τις βρίσκουμε και να είναι όσο το δυνατόν περισσότερες, να είναι οι ώρες οι οποίες και οι πλέον δημιουργικές και να είμαστε εκεί» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Σταυρούλα Χριστοφιλέα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα