Θεσσαλονίκη: Τραγική φιγούρα η κόρη της 41χρονης εγκύου – Τα τρία στοιχεία που έλυσαν τον γρίφο του εγκλήματος

Τραγικές στιγμές ζει η οικογένεια της αδικοχαμένης 41χρονης εγκύου, που εντοπίστηκε νεκρή σε μπαούλο, σε δύσβατη περιοχή ανάμεσα σε Τρίγλια και Γαλάτιστα.

Μέσα σε αυτές τις ώρες τραγική είναι η φιγούρα της 13χρονης κόρη της – που είχε αποκτήσει στον πρώτο της γάμο-, που επί μέρες ζούσε με την ελπίδα να ξαναδεί ζωντανή τη μητέρα της.

Ρεπορτάζ του Thesstoday.gr αναφέρει πως οι συγγενείς της 41χρονης ενημερώθηκαν για τον θάνατό της αργά το απόγευμα της Δευτέρας και δεν ήξεραν με ποιο τρόπο να μεταφέρουν τις εξελίξεις στο κορίτσι, καθώς

η μητέρα της μαζί με το αγέννητο αδερφάκι της, δε θα επέστρεφαν ποτέ.

Μετά από εννέα μέρες εξαφάνισης, κατά τις οποίες ο σύντροφός της προσπαθούσε να πείσει άπαντες πως δεν είχε καμία εμπλοκή, ο θλιβερός επίλογος επιβεβαίωσε το χειρότερο σενάριο με τον ίδιο ως δολοφόνο.

Το στοιχείο «κλειδί»

Το στοιχείο «κλειδί» που βοήθησε την Ελληνική Αστυνομία να ξετυλίξει το κουβάρι του εγκλήματος, ήταν η καταδίκη του συντρόφου για τον πολύ σοβαρό ξυλοδαρμό της αδερφής του.

Ειδικότερα, πριν από 2-3 χρόνια, ξυλοκόπησε κατ’ εξακολούθηση την αδερφή του και μάλιστα η γυναίκα νοσηλεύτηκε με κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα.

Όπως ανέφερε η ίδια, μέχρι και σήμερα έχει κενά μνήμης και μετατραυματικό στρες.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όλα έγιναν επειδή σταμάτησε να του δίνει χρήματα.

Καταλυτικό ρόλο στην εξιχνίαση του εγκλήματος έπαιξαν οι κάμερες που «έπιασαν» τον σύντροφο της 41χρονης μαζί με τον φίλο και συνεργό του να βγαίνουν από το σπίτι του, κρατώντας ένα μπαούλο, ενώ στη συνέχεια η ΕΛΑΣ διερεύνησε το σπίτι του, όπου βρέθηκε DNA, ίχνη αίματος και τρίχες του θύματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Τραγική, 41χρονης,thessaloniki, tragiki, 41chronis