Rockwave Festival 2012: Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση!

Ηρθε η αναμενομενη επιβεβαίωση του νέου που γνωρίζαμε μέρες -αφού οι Black Sabbath από μέρες είχαν αναρτήσει την ημερομηνία στο site τους- για το Rockwave 2012.

Έτσι λοιπόν και όπως μας ανακοινώνει και επίσημα η διοργανώτρια εταιρεία οι επανασυνδεδεμένοι με την αρχική σύνθεση Black Sabbath

πρόκειται να εμφανιστούν στα πλαίσια του Rockwave Festival 2011 την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 στο Terravibe Park.

Μαζί με τους Black Sabbath θα εμφανιστούν οι Machine Head, οι Paradise Lost και οι “δικοί μας” Lucky Funeral και οι Planet Of Zeus. Ένα σαφέστατα χορταστικό line-up για τους πολυπληθείς φίλους του heavy metal που λογικά θα κατακλύσουν από άκρη σε άκρη το Terravibe όπως το 2005 αφού ίσως είναι τελευταία ευκαιρία για να δει κανείς τους Black Sabbath με την αυθεντική σύνθεση.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την 1η Ιούλη ξεκινάει από αύριο Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου μέσω Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός της στοάς, τηλ.: 210 3608 366) και διαδικτυακά μέσω http://www.tickethouse.gr και http://ticketpro.gr. Τα πρώτα 3.000 εισιτήρια για την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 κοστίζουν 45 €. Τα επόμενα 3.000 εισιτήρια κοστίζουν 50 € ενώ μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο θα κοστίζει 58 € και στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζουν 65€. Περισσότερες πληροφορίες και στο ανανεωμένο site του Rockwave Festival.

Αναμένουμε φυσικά με ενδιαφέρον και τις ανακοινώσεις για τις υπόλοιπες ημέρες! Προς το παρόν προπόνηση στο headbanging…

Black Sabbath – ‘NIB’ [Live, Rockwave 2005]

Click here to view the embedded video.

Machine Head – ‘Locust’

Click here to view the embedded video.

Paradise Lost – ‘Last Time’ [Live]

Click here to view the embedded video.

Lucky Funeral – ‘Am I Sick To Die’

Click here to view the embedded video.

Planet Of Zeus – ‘Vanity Suit’

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα