Νεϊμάρ: Τα δύο σενάρια που τον φέρνουν εκτός Παρί και η εμπλοκή της Σ. Αραβίας

14:17 9/8/2023 - Πηγή: Contra

Να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν το φετινό καλοκαίρι προσπαθεί με κάθε τρόπο ο Νεϊμάρ, παρά τις απανωτές διαψεύσεις από τον πατέρα του.

Ο Βραζιλιάνος έχει ξενερώσει από την στάση των οπαδών της Παρί αλλά και από το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στη γαλλική ομάδα αλλά η αποχώρησή του μόνο με εύκολη υπόθεση δεν μοιάζει.

Συγκεκριμένα, η Παρί έχει ξεκαθαρίσει στον Νεϊμάρ,

σύμφωνα με την καταλανική SPORT, πως τον κοστολογεί με ένα ποσό κοντά στα 150.000.000 ευρώ, χρήματα που καμία ευρωπαϊκή ομάδα δεν έχει τη διάθεση να καταβάλει.

Ο Νέι θέλει να γυρίσει στη Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι όμως να μην καίγεται για την απόκτησή του, καθώς μ' αυτό τον τρόπο θεωρεί πως θα χαλάσει το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας.

Έτσι, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Βραζιλιάνος σταρ φέρεται πως μπορεί να αποτελέσει παρελθόν από την Παρί μόνο με δύο τρόπους.

Ο πρώτος είναι να βρεθεί κάποια ομάδα η οποία θα καλύψει τα οικονομικά "θέλω" της Παρί, με τις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας να μοιάζουν οι μόνες ικανές για κάτι τέτοιο.

Το δεύτερο είναι ο ποδοσφαιριστής θα δοθεί δανεικός για μία χρονιά και να μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Μπαρτσελόνα, αν ο Τσάβι αλλάξει στάση, θα μπορούσε να προχωρήσει ένα τέτοιο deal, ειδικά στην περίπτωση που καταφέρει να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το FFP.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Αυτά είναι τα κατορθώματα του Μαγκουαίρ στις 118 εμφανίσεις του στην PL με τους "Κόκκινους Διαβόλους"

Απολύθηκε ήδη ο πρώτος προπονητής στην Premier League, κλείνει άμεσα ο αντικαταστάτης του

Σειρά του Κέιν να βάλει τελεσίγραφο, πιέζεται από παντού ο Λέβι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεϊμάρ, Παρί, Αραβίας,neimar, pari, aravias