Ξεπερνά Φίγκο ο Ντε Μπρούινε και θα έχει μοναδικό αντίπαλο τον Μέσι

16:51 30/4/2024 - Πηγή: Contra

Παρά το γεγονός ότι έχασε τους πρώτους πέντε μήνες της σεζόν λόγω τραυματισμού, ο Κέβιν Ντε Μπρούινε έχει τεράστια συμβολή στην φετινή προσπάθεια της Μάντσεστερ Σίτι για τον τίτλο της Premier League. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει μοιράσει 15 ασίστ σε 21 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, τις περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στο πρωτάθλημα.

Αυτοί οι αριθμοί επέτρεψαν στον ίδιο να σκαρφαλώσει

ορισμένα σκαλιά σε μία πολύ απαιτητική κατάταξη. Ο Κέβιν Ντε Μπρούινε βρίσκεται πλέον πίσω μόνο από τον Λιονέλ Μέσι και τον Λουίς Φίγκο στους πίνακες των περισσότερων ασίστ τα τελευταία 30 χρόνια.

Το σύνολο των 366 ασίστ στην καριέρα του Μέσι είναι απίθανο να ξεπεραστεί, πόσο μάλλον όταν ο θρύλος της Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να παίζει με την Ίντερ Μαϊάμι και την Αργεντινή.

Δεύτερος στους πίνακες είναι ο Φίγκο, ο οποίος συγκέντρωσε 283 ασίστ παίζοντας για τις Σπόρτινγκ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ και Εθνική Πορτογαλίας.

Ο διεθνής Βέλγος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις 282 ασίστ, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεπεράσει εύκολα τον Φίγκο πριν από το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα

Η Λίβερπουλ τον άφησε στα κρύα του λουτρού, το ίδιο έκαναν και τα "Σφυριά" αλλά εκείνος θέλει ακόμη Premier League

Τέλος ο Άμπραμπατ, δεν κατάφερε να πείσει και επιστρέφει Ιταλία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεπερνά Φίγκο, Ντε Μπρούινε, Μέσι,xeperna figko, nte brouine, mesi