Ανακοινώθηκε το EA Sports WRC

Η EA ανακοίνωσε το EA Sports WRC, το επίσημο παιχνίδι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA, που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το studio του DIRT της Codemasters. Ο τίτλος θα χρησιμοποιήσει την μηχανή των physics των τίτλων DiRT Rally, σε συνδυασμό με την Unreal Engine.

Και

οι 18 τοποθεσίες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA θα είναι διαθέσιμες, προσφέροντας περισσότερα από 600 χιλιόμετρα διαδρομών σε άσφαλτο, χαλίκι και χιόνι. Δέκα «σημερινά» αυτοκίνητα των κατηγοριών WRC, WRC2 και Junior WRC θα προσφέρονται προς οδήγηση, παράλληλα με 68 εμβληματικά αυτοκίνητα που έχουν επιλεγεί από τα 60 χρόνια αγώνων ράλι. Κατασκευαστές όπως η Ford, η Toyota και η Hyundai θα συμπεριλαμβάνονται, όπως και τα τελευταία υβριδικά αυτοκίνητα Rally 1.

Το EA Sports WRC θα περιλαμβάνει επίσης ένα «προηγμένο» Dynamic Handling System, που βελτιώνει την εμπειρία εκτός δρόμου από το DiRT Rally, με τη συμβολή των οδηγών, κυρίως του πρώην διεκδικητή του τίτλου του FIA Junior WRC και πρωταθλητη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2023 ERC3, και game designer Jon Armstrong.

Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να εξατομικεύσουν την οδηγητική τους εμπειρία, προσαρμόζοντας τον χειρισμό και τα επαγγελματικά driver setups στα μέτρα τους. Η λειτουργία «Builder», εν τω μεταξύ, θα επιτρέπει να συναρμολογήσουμε το δικό μας αυτοκίνητο ράλι της σύγχρονης εποχής, επιλέγοντας το σασί, το περίβλημα του αμαξώματος και τα μηχανικά του μέρη, προτού προσαρμόσουμε το εσωτερικό και το εξωτερικό και δημιουργήσουμε το δικό μας livery χρησιμοποιώντας τον editor.

Εξατομικευμένα events, καθημερινές “Moments” με κομβικά σενάρια από τη σεζόν του WRC 2023 και cross-platform multiplayer 32 παικτών θα περιλαμβάνονται επίσης, όταν το EA Sports WRC κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PC και Xbox Series X/S στις 3 Νοεμβρίου. Η προπαραγγελία του EA Sports WRC θα προσφέρει επίσης early access τριών ημερών και πέντε VIP Rally Passes με post-launch περιεχόμενο.

The post Ανακοινώθηκε το EA Sports WRC first appeared on GameOver.

The post Ανακοινώθηκε το EA Sports WRC appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα