Το Tokyo Game Show επιστρέφει σε κανονική μορφή

Το φετινό TGS θα είναι το πρώτο μετά από τρία χρόνια που θα έχει την παρουσία κοινού από κοντά. Το κοινό αυτό θα αποτελείται τόσο από επαγγελματίες του χώρου όσο και από απλούς επισκέπτες. Η έκθεση θα διεξαχθεί στην πόλη Chiba της Ιαπωνίας για τέσσερις μέρες, από την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου μέχρι την Κυριακή 18 του ίδιου μήνα. 

Παρόλα αυτά το show θα έχει και κάποιο μεγάλο μέρος από live εμφανίσεις και παρουσιάσεις για το κοινό από το ίντερνετ, με το περισσότερο από αυτό να είναι και στα

αγγλικά, πέραν των ιαπωνικών.

Τα τελευταία δύο χρόνια το event ήταν μόνο ψηφιακό με πολύ λίγους δημοσιογράφους του χώρου αλλά και “influencers” να είναι εκεί φυσικά για κάποιες αποκαλύψεις και καλύψεις παιχνιδιών.

Τα εισιτήρια για το event θα είναι περιορισμένα εξαιτίας των μέτρων κατά του Covid-19 από την κυβέρνηση της χώρας. Η οργανωτική αρχή της έκθεσης, Computer Entertainment Supplier’s Association (CESA), έκανε γνωστό ότι η είσοδο για μαθητές και νεαρά παιδιά θα είναι απαγορευμένη εξαιτίας των χαμηλών αριθμών εμβολιασμένων σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες. Επίσης είναι άγνωστο το τι θα γίνει με αυτούς που είναι εκτός Ιαπωνίας και θα θέλουν να παρευρεθούν στο show. Η Ιαπωνική Κυβέρνηση έχει κάνει πολύ δύσκολη την είσοδο στην χώρα για τους επισκέπτες και δεν γνωρίζουμε ακόμα αν κάποια από τα μέτρα που ισχύουν τώρα θα είναι σε λειτουργία μέχρι την έκθεση.

Για να κλείσουμε με ένα χαρούμενο τόνο να αναφέρουμε ότι το μότο του φετινού TGS είναι το “Τίποτα δεν σταματά το Gaming” (“Nothing Stops Gaming”), με τους διοργανωτές να προσπαθούν να περάσουν ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας από και προς την κοινότητα των gamers, αλλά και όχι μόνο, σε όλο τον πλανήτη.

The post Το Tokyo Game Show επιστρέφει σε κανονική μορφή appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα