«Δεν αρέσαμε στους σοβαρούς δημοσιογράφους, τόσος θυμός όμως, γιατί;» απαντά ο Θανάσης Αλευράς για τη Eurovision

10:06 19/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Στη σκληρή κριτική που ασκήθηκε στον ίδιο και τον Ζερόμ Καλούτα για την παρουσίαση της φετινής Eurovision απάντησε ο Θανάσης Αλευράς.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News», ο Θανάσης Αλευράς δήλωσε ότι τον σόκαρε ο τρόπος που ασκήθηκε η κριτική, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πήρε κάποια αμοιβή για την παρουσίαση της Eurovision.

«Θεωρώ ότι και το

κομμάτι της παρουσίασης αντιμετωπίστηκε όπως το τραγούδι της Μαρίνας. Δεν μας ψήφισαν οι εθνικές επιτροπές καθόλου. Δεν αρέσαμε καθόλου στους σοβαρούς δημοσιογράφους αυτής της χώρας αλλά μας έδωσε ψήφους το κοινό», τόνισε αρχικά ο ηθοποιός.

«Όπως και η Μαρίνα ήρθε 8η στο κοινό, έτσι πήραμε κι εμείς πολύ θετικά σχόλια από πολύ κόσμο, που πέρασε ωραία μαζί μας εκείνα τα βράδια. Επίσης, και εμένα δεν μου αρέσουν οι μπάμιες. Αλήθεια, δεν μου αρέσουν καθόλου. Με σόκαρε, λοιπόν, ο τρόπος. Δεν έχω θέμα με το να διαφωνεί κάποιος με το πώς έκανα τη δουλειά μου. Έτσι κι αλλιώς… I did it my way», υπογράμμισε ο Θανάσης Αλευράς.

Για τη γκάφα του Ζερόμ Καλούτα ότι «ο Άγιος Μαρίνος είναι νησί», είπε: «Ναι, ο Άγιος Μαρίνος δεν είναι νησί αλλά δεν πρόλαβα να το διορθώσω κι εγώ από την ταχύτητα της ροής της βραδιάς».

«Επίσης, θύμωσαν που δεν ήξερα και την πριγκίπισσα της Σουηδίας. Συγνώμη που δεν ξέρω τα βασιλικά πρόσωπα», σχολίασε.

«Δεν πήρα χρήματα, δεν πήρα κάποια αμοιβή. Ευτυχώς που δεν έβλεπα τα σχόλια και δεν πρόλαβα να επηρεαστώ. Το να μη σου αρέσει κάτι το καταλαβαίνω. Είναι αυτό που λέγαμε και με τη Μαρίνα Σάττι… Με τόσο θυμό, όμως, γιατί; Και να σε λένε και ηλίθιο στην τηλεόραση;», ανέφερε ο Θανάσης Αλευράς.

To άρθρο «Δεν αρέσαμε στους σοβαρούς δημοσιογράφους, τόσος θυμός όμως, γιατί;» απαντά ο Θανάσης Αλευράς για τη Eurovision δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα