Η Amber Heard επιστρέφει στο σινεμά ως πρωταγωνίστρια στην ταινία In the Fire

15:41 21/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Amber Heard επιστρέφει στο σινεμά ως πρωταγωνίστρια στην ταινία In the Fire του Αμερικανού κινηματογραφιστή, Conor Allyn, στην πρώτη της δουλειά μετά την πολύκροτη δίκη εναντίον του Τζόνι Ντεπ, την οποία έχασε μετά την καταγγελία της για κακοποίηση και ενδοοικογενειακή βία.

«Η ταινία είναι ένας προβληματισμός για την σχεδόν υπερφυσική δύναμη της αγάπης μέσα από την ιστορία μιας ισχυρής και ανεξάρτητης γυναίκας στο τέλος 20ού αιώνα»,

δήλωσε η Amber Heard στο The Hollywood Reporter για το θρίλερ που πρωταγωνιστεί.

«Αισθάνομαι τιμή που συμμετέχω σε αυτό το έργο αγάπης και που πρωταγωνιστώ στο όραμα του Κόνορ Αλλύν. Αισθάνομαι τυχερή που περιβάλλομαι από ένα τόσο καταπληκτικό καστ. Είναι τόσο προσηλωμένοι και μαγικοί όσο και οι χαρακτήρες που υποδύονται», συμπλήρωσε η Άμπερ Χερντ.

Η ταινία έχει κάνει πρεμιέρα τον περασμένο Ιούνιο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ταορμίνα στη Σικελία και τώρα βγήκε στη δημοσιότητα και το επίσημο τρέιλερ, πριν κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

Η ταινία από την Saban Films αφηγείται το «ταξίδι μιας Αμερικανίδας ψυχίατρου τη δεκαετία του 1890, καθώς φτάνει σε μία πλούσια φάρμα στην Κολομβία για να λύσει το μυστήριο ενός διαταραγμένου παιδιού που κατηγορείται ότι είναι ο διάβολος. Στην προσπάθεια της να φροντίσει το παιδί πυροδοτεί έναν πόλεμο μεταξύ επιστήμης και θρησκείας με τον τοπικό ιερέα, ο οποίος πιστεύει ότι το αγόρι είναι δαιμονισμένο και η αιτία για όλα τα δεινά του χωριού».

Μαζί με την Άμπερ Χερντ πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Εδουάρδο Νοριέγα (Eduardo Noriega), Λούκα Καλβάνι (Luca Calvani) και Λορέντζο Μακγκόβερν Ζάινι (Lorenzo McGovern Zaini).

To άρθρο Η Amber Heard επιστρέφει στο σινεμά ως πρωταγωνίστρια στην ταινία In the Fire δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Amber Heard,Fire