Πόσο στοιχίζει η αγορά για ένα Αναβατόριο Σκάλας από τη Draculis;

09:05 6/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Στη Draculis γνωρίζουν ότι η αγορά ενός αναβατορίου σκάλας αποτελεί για εσάς, μια σημαντική απόφαση & μια σοβαρή επένδυση χρημάτων.

Με τον ίδιο τρόπο την αντιμετωπίζουν και σαν εταιρία, με σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα!

Συνήθως οι πελάτες αρχίζουν την αναζήτησή τους για ένα αναβατόριο σκάλας θέλοντας να μάθουν τις διαθέσιμες επιλογές τιμών. Γι΄αυτό πολλές φορές η πρώτη ερώτηση που δέχονται στη Draculis είναι: «Ποια είναι η τιμή για αγορά ενός αναβατορίου σκάλας;» Και είναι απόλυτα λογικό, δεδομένου

ότι μιλάμε για ένα τόσο καινοτόμο & τεχνολογικά προηγμένο μηχάνημα, κατασκευασμένο από τη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία, τη Stannah.

Η αλήθεια είναι όμως ότι, επειδή κάθε σκάλα είναι διαφορετική, όπως επίσης και τα άτομα που θα το χρησιμοποιούν έχουν διαφορετικές απαιτήσεις, το κόστος δεν είναι ποτέ το ίδιο. Οι τιμές λοιπόν διαφέρουν ανά περίπτωση, αλλά μπορείτε να δείτε παρακάτω τους παράγοντες που καθορίζουν το τελικό κόστος αγοράς.

Η τιμή για αγορά αναβατορίου σκάλας εξαρτάται από τα εξής:

Εάν η σκάλα σας είναι εξωτερική ή εσωτερικήΕάν η σκάλα σας είναι ευθεία ή κυκλικήΠόσες στροφές έχει η σκάλα σαςΠόσο μακριά θα χρειαστεί να είναι η ράγαΑπό πόσα σκαλοπάτια αποτελείται η σκάλαΠοιο μοντέλο είναι κατάλληλο για το δικό σας σπίτιΠοιες είναι οι προσωπικές σας ανάγκεςΕάν θέλετε να ανεβείτε περισσότερους από έναν ορόφουςΕάν θέλετε επιπρόσθετα χαρακτηριστικά, πχ περιστροφή, αυτόματη αναδίπλωση κλπΕάν μεσολαβούν πόρτες ή πλατύσκαλαΤο είδος της ταπετσαρίας που θα επιλέξετε (ύφασμα, βνύλιο, δερματίνη)Το χρώμα της ράγας πάνω στην οποία κινείται το κάθισμα

Η τιμή για την αγορά του αναβατορίου σκάλας λοιπόν εξαρτάται από όλους τους παραπάνω παράγοντες. Οπότε κανένα αναβατόριο σκάλας της Draculis δεν είναι πανομοιότυπο με κάποιο άλλο! Ορισμένοι από τους παράγοντες αυτούς αποτελούν θέμα δική σας επιλογής, ενώ άλλοι εξαρτώνται από την κατασκευή της κατοικίας και τις σκάλες σας.

Άρα στη Draculis μπορούν να είναι απόλυτα συγκεκριμένοι, μόνο αφού έχει εκπονηθεί η ΔΩΡΕΑΝ μελέτη μέτρησης της σκάλας σας.

Μία τιμή για αγορά αναβατορίου σκάλας, χωρίς κρυφές χρεώσεις!

Ίσως αναρωτιέστε αν στην τιμή θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις. Τα καλά νέα είναι πως όχι. Η προσφορά που σας παραδίδουν καλύπτει τα πάντα. Κι όταν λένε τα πάντα, το εννοούν!

Πόσο κοστίζει η λειτουργία ενός αναβατορίου σκάλας?

Έχουν κι άλλα καλά νέα: η χρήση ενός αναβατορίου σκάλας κοστίζει, λιγότερο από την λειτουργία ενός βραστήρα.

Ποια είναι η χρέωση για την εγκατάσταση του αναβατορίου σκάλας? Καμία! Tο κόστος της εγκατάστασης περιλαμβάνεται στην προσφορά που θα σας δώσουν. Μία τιμή. Μία πληρωμή.

Αναβατόρια Σκάλας Stannah: αποκλειστικά στην Ελλάδα, από τη Draculis!

Αντιπροσωπεύοντας τη Stannah Stairlifts, τη μεγαλύτερη εταιρία ειδικών αναβατορίων με πάνω από 850.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως, η Draculis διαθέτει μια τεράστια γκάμα σε αναβατόρια για ευθείες ή κυκλικές σκάλες, εσωτερικών & εξωτερικών χώρων.

Όλα τα προϊόντα πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και είναι Πιστοποιημένα με CE, ενώ η εταιρία διαθέτει ISO 9001:2018 για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Επιπλέον ο ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μέσων, σας εξασφαλίζει την άμεση πανελλαδική ανταπόκριση για υποστήριξη/service, ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες εγκαταστάσεις.

Οι 7.250 εγκαταστάσεις που έχει πραγματοποιήσει η Draculis, σε όλη την Ελλάδα, αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση, ότι θα συνεργαστείτε με την πιο έμπειρη & πιο αξιόπιστη εταιρία στην ελληνική αγορά.

Τα αναβατόρια σκάλας είναι σχεδιασμένα για να βοηθούν όλους τους χρήστες με κινητικά προβλήματα ή ΑΜΕΑ, ανεξαρτήτως ηλικίας προκειμένου να χρησιμοποιούν τα σκαλοπάτια εύκολα και χωρίς κόπο ή φόβο. Επιπλέον αποτρέπουν τις πτώσεις, προσφέρουν ηρεμία & ασφάλεια, σας ξαναδίνουν την ανεξαρτησία σας, τοποθετούνται γρήγορα και απλά, χωρίς οικοδομικές άδειες, ούτε βαριές εργασίες, δεν προκαλούν ζημιές στο σπίτι σας, είναι ευέλικτα και συνοδεύονται από 10 χρόνια εγγύησης.

Η επόμενή σας κίνηση! Επικοινωνήστε τώρα με τη Draculis και άμεσα ο σύμβουλος μηχανικός θα είναι κοντά σας για να ακούσει τις ανάγκες σας. Αφού μετρήσει τις διαστάσεις της σκάλας σας, θα προτείνει το κατάλληλο μοντέλο για εσάς, θα ετοιμάσει ΔΩΡΕΑΝ εξατομικευμένη μελέτη & τέλος θα σας δώσει την οικονομική προσφορά.

Έτσι θα γνωρίζετε τα πάντα, για την τελική τιμή αγοράς του αναβατορίου σκάλας!

Draculis: Ικαρίας 2, 144 51 Μεταμόρφωση – Αττικής

Εξυπηρέτηση πελατών για δωρεάν μελέτη της σκάλας:

Τηλ.: 210 2842018 & 210 2841189,

Ε-mail: [email protected]

https://draculis.gr

https://www.stannah.gr

To άρθρο Πόσο στοιχίζει η αγορά για ένα Αναβατόριο Σκάλας από τη Draculis; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόσο, Αναβατόριο Σκάλας, Draculis,poso, anavatorio skalas, Draculis