«Πρέπει να αφαιρεθεί η μέριμνα των παιδιών από τον πατέρα» λέει η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης στο Μενίδι

15:16 19/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε το Σάββατο (18.5.24) στο χωριό της στην Αλβανία η 40χρονη που δολοφονήθηκε άγρια από τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στο Μενίδι το πρωί της περασμένης Πέμπτης (16.5.24).

Ο 50χρονος δολοφόνος του Μενιδίου, που θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή τη Δευτέρα για να απολογηθεί, παραμένει κυνικός και αμετανόητος.

Η 40χρονη φέρεται να ζούσε μία ζωή κόλαση και να υπέμενε ένα μαρτύριο στα χέρια του 50χρονου, καθώς απειλούσε κατ’ επανάληψη την ίδια αλλά και τα δύο παιδιά τους, πως θα τους σκοτώσει.

Το μίσος του δράστη είναι τέτοιο

που ακόμα και μετά την αποτρόπαια πράξη του, αρνήθηκε να δώσει την άδεια του στον ανήλικο γιο του να αποχαιρετήσει την μητέρα του και τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση της πρεσβείας της Αλβανίας.

«Σε αυτό το στάδιο δεν έχουν γίνει οι διαδικασίες της αφαίρεσης της γονικής μέριμνας. Σε συνεργασία με την Πρεσβεία, το παιδί κατάφερε να πάει. Ο δράστης φαίνεται όπως δεν θέλει να έχει σχέση με την οικογένειά», τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης, Βούλα Δημητριάδου, μιλώντας στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».

«Τα παιδιά έχουν τη στήριξη την οικογένειας της μητέρας τους. Τα παιδιά, όχι μόνο βίωσαν βία σε βάρος της μητέρας τους, αλλά βίωσαν και τα ίδια βία. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αφαιρεθεί η μέριμνα των παιδιών και η ανάθεση του 15χρονου σε κάποιο μέλος της οικογένειας. Αναμένουμε πως θα δηλώσει συγγνώμη αλλά εγώ θα κάνω  ότι δεν ακούω. Ο άνθρωπος αυτός πήγε στο ξενοδοχείο και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να δει ειδήσεις», υπογράμμισε η κ. Δημητριάδου.

Σε σχέση με το γεγονός πως το η σορός της άτυχης γυναίκας έμεινε στο πεζοδρόμιο για αρκετές ώρες, η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος είπε:

«Όταν υπάρχει ανθρωποκτονία, η σορός πρέπει να μείνει εκεί για να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Τώρα, τι να πω; Δεν υπήρχε ιατροδικαστής; Είναι ντροπή για την χώρα μας αυτό. Πρέπει να δούμε ποιοι επελήφθησαν το έγκλημα πριν το Ανθρωποκτονιών».

To άρθρο «Πρέπει να αφαιρεθεί η μέριμνα των παιδιών από τον πατέρα» λέει η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης στο Μενίδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρέπει, 40χρονης, Μενίδι,prepei, 40chronis, menidi