Στάθης Σχίζας: Η κόρη μου έμαθε από τα sites ότι χωρίσαμε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

21:06 18/5/2024 - Πηγή: NewsIt

«Η σχέση μου με την κόρη μου είναι άριστη και όσο μεγαλώνει είναι και πιο πολύ» δηλώνει ο Στάθης Σχίζας.

Ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού, το μεσημέρι του Σαββάτου (18.05.2024), όπου και μίλησε τόσο για την κόρη του όσο και για τον χωρισμό με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Η σχέση μου με την κόρη μου είναι άριστη και όσο μεγαλώνει είναι και πιο πολύ γιατί κουβεντιάζουμε μέχρι εκεί που μπορείς να συζητήσεις με ένα παιδί. Δεν θέλω να της

στερήσω την παιδικότητα.

Όταν χώρισα με τη μητέρα της, πήγα σε έναν παιδοψυχολόγο. Αναγκαστικά πρέπει να πας, πόσω μάλλον όταν είναι μικρό το παιδί.

Μπορεί να την τραυματίσεις ψυχικά εφ’ όρου ζωής. Δεν γεννηθήκαμε γονείς. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι καλός πατέρας, αυτό θα μου το πει η κόρη μου όταν μεγαλώσει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας και νικητής του Survivor.

«Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρoυ την ήξερε το παιδί. Δεν μέναμε όλοι μαζί να θέλει κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση. Το έμαθε από τα sites ότι χωρίσαμε.

  

Θέλω να πιστεύω ότι στο σχολείο μιλάνε για τα μαθήματά τους κι όχι για τη σχέση δύο μεγάλων ανθρώπων» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο, ο Στάθης Σχίζας στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Στάθης Σχίζας: Η κόρη μου έμαθε από τα sites ότι χωρίσαμε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στάθης Σχίζας, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου,stathis schizas, alexandra panagiotarou