Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Νέα Ερυθραία με θύμα τον 22χρονο: Η στιγμή της φονικής σύγρουσης

12:30 17/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή που σημειώνεται το τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Ερυθραία. Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής και τραυματίστηκε οδηγός αυτοκινήτου…

Το newsit.gr εξασφάλισε και παρουσιάζει βίντεο από το τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (17-05-2024) και είχε σαν τραγικό απολογισμό έναν νεκρό και έναν τραυματία. Σκοτώθηκε ο οδηγός της μηχανής που στα πλάνα φαίνεται να περνάει

στο αντίθετο ρεύμα και να καταλήγει στο πεζοδρόμιο, μπροστά από αυτοκίνητο. Εκείνη την ώρα στο ΙΧ έμπαινε ο οδηγός του, που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν η μηχανή, κινούμενη επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, στο ρεύμα προς Πολιτεία, χτυπήθηκε από διερχόμενο ΙΧ το οποίο βρισκόταν στην ίδια λωρίδα κυκλοφορίας. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Στα πλάνα φαίνονται οι σπίθες που πετάγονται από την ταχύτητα με την οποία η μηχανή πέφτει στο έδαφος καθώς και το κράνος το οποίο ο 22χρονος κρατούσε στο χέρι του.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την καταγραφή του συμβάντος, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον μοτοσικλετιστή στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό λίγη ώρα αργότερα ο 22χρονος είχε καταλήξει από τη σφοδρή σύγκρουση.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

To άρθρο Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Νέα Ερυθραία με θύμα τον 22χρονο: Η στιγμή της φονικής σύγρουσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο, Ερυθραία -,vinteo, erythraia -