Σερβίρησε νοστιμιές στην Πάτρα το Δίκτυο Κερκυραίων Παραγωγών

Αλλαντικά φυσικής ωρίμανσης, αγνά ζυμαρικά και γαλακτοκομικά χωρίς συντηρητικά, φρέσκια μπύρα, κουμ κουάτ, κρασιά από τοπικές ποικιλίες σταφυλιού, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και βιολογικό μέλι από Κερκυραίους παραγωγούς ήταν ορισμένα από τα προϊόντα που δοκίμασε το πατρινό κοινό, το Σάββατο, στην εκδήλωση παρουσίασης του Δικτύου Κερκυραίων Παραγωγών «Η Κέρκυρα Παράγει…».
Keywords
Τυχαία Θέματα