Ελένη Χατζίδου : Η μανούλα εκτός από γνώμη έχει και ένστικτο

11:56 6/2/2020 - Πηγή: In.gr

Τη δική της απάντηση έδωσε με μία ανάρτησή της στο Instagram η Ελένη Χατζίδου απαντώντας σε followers που αντέδρασαν μόλις είδαν ότι ανέβασε φωτογραφία του μωρού της.

Σε πελάγη οικογενειακής ευτυχίας πλέουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου από τότε που έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, την μικρή τους κόρη Μελίτα, που δεν αφήνουν στιγμή από την αγκαλιά τους.

Η ίδια μάλιστα αναρτά συχνά στον λογαριασμό της στο Instagram

διάφορα στιγμιότυπα από τη νέα τους ζωή ως γονείς.

View this post on Instagram

Το 2019 ήταν γενναιόδωρο μαζί μου! Παντρεύτηκα τον άντρα των ονείρων μου και δημιουργήσαμε τον άγγελο μας,το πιο γλυκό πλασματάκι στη γη,την κόρη μας! 2020 σε παρακαλώ άσε τα όλα ως έχουν Καλή χρονιά σε όλους! #happynewyear #thankful #2020

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on Dec 31, 2019 at 10:01am PST

View this post on Instagram

Χριστούλη μου έχε καλά όλα τα παιδάκια του κόσμου μαζί κ το δικό μας… Η οικογένεια Παύλου εύχεται καλά Χριστούγεννα σε όλους

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on Dec 24, 2019 at 2:42pm PST

View this post on Instagram

Every family has a story .. Welcome to ours

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on Dec 26, 2019 at 4:09am PST

«Μην βγάζεις φωτογραφίες το μωρό σου στα σόσιαλ..», «Γτ είναι πολύ επικίνδυνο Όχι μωρά στο ίντερνετ», «Καλό είναι να ενημερωνόμαστε πριν εκφέρουμε την γνώμη μας. Βγάζει συνεχώς ανακοινώσεις η αστυνομία μπορείς να μάθεις από εκεί[email protected]», είναι μερικά από τα επικριτικά σχόλια που δέχεται η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από followers της.

Η Ελένη Χατζίδου θέλοντας να δώσει την δική της απάντηση στα επικριτικά αυτά σχόλια έγραψε κάτω από μια φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της την μικρή κορούλα της.

«Περάσαμε για να σας στείλουμε τα φιλιά μας κ να σας πούμε ότι κανένας δεν ξέρει τι είναι καλύτερο για το παιδάκι της εκτός από τη μανούλα!

Όλοι έχουν γνώμη,φυσικά κ να τους ακούμε αλλά η μανούλα εκτός από γνώμη έχει κ ένστικτο», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας που συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες likes και σχόλια.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου στο Instagram:

View this post on Instagram

Περάσαμε για να σας στείλουμε τα Φιλια μας κ να σας πούμε ότι κανένας δεν ξέρει τι είναι καλύτερο για το παιδάκι της εκτός απο τη μανούλα! Όλοι έχουν γνώμη,φυσικά κ να τους ακούμε αλλά η μανουλα εκτός από γνώμη έχει κ ένστικτο #mummy

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on Feb 1, 2020 at 2:47am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα