«Έστησε» και τον Πανιώνιο (0-2)

21:38 19/12/2019 - Πηγή: In.gr

Τα… συνηθισμένα και στη Νέα Σμύρνη. Άλλωστε οι Αμερικανοί το έχουν ξεκαθαρίσει. Δεν είναι είδηση ότι σκύλος δάγκωσε άνθρωπο, παρά μόνον το αντίθετο. Ούτε η νίκη του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη λοιπόν επί του Πανιωνίου (2-0).

Ούτε τα γκολ που –και πάλι- ήρθαν από στημένες

μπάλες (Ίνγκασον 48΄, Άκπομ 62΄) για την ομάδα του Αμπέλ. Ούτε η… αβάντα του Στέφανου Κουμπαράκη που στο –δύσκολο πρώτο μέρος- άλλαξε τους κανονισμούς των φάουλ προς τέρψη της Εξυγίανσης και του αγαπημένου της τέκνου. Καμία είδηση στην πλατεία…

Και κατ επέκταση καμία είδηση και στην βαθμολογία. Ο ΠΑΟΚ έπιασε και πάλι στην κορυφή τον Ολυμπιακό και αυτή η συγκατοίκηση που καλά κρατεί εβδομάδες τώρα συνεχίζεται και στους 37 βαθμούς, έπειτα από 15 αγωνιστικές.

Οι Ερυθρόλευκοι την Κυριακή δοκιμάζονται στον Βόλο (17.15), στο.. άντρο του δημάρχου Αχιλλέα. Ο Δικέφαλος –που έφτασε στα 50 αήττητα ματς στο πρωτάθλημα- υποδέχεται την Δευτέρα (18.00) τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Και το… πινγκ πονγκ του τίτλου συνεχίζεται από τις δύο ομάδες που έχοντας κατοχυρώσει διψήφια βαθμολογική διαφορά από όλους τους άλλους συνεχίζουν απτόητες.

Περισσότερα σε λίγο…

Keywords
Τυχαία Θέματα