Η Lady Gaga είναι η νέα μούσα του Valentino

08:14 15/7/2020 - Πηγή: In.gr

H Lady Gaga θα εμφανιστεί στη διαφημιστική καμπάνια του Valentino για νέο του άρωμα, Voce Viva.

Η καλλιτέχνις επιλέχθηκε να παρουσιάσει το νέο άρωμα του ιταλικού οίκου μόδας λόγω της ιδιοσυστασίας και της αφοσίωσής της στην προώθηση της συμπερίληψης – αποκαλεί τον στρατό των θαυμαστών της «Μικρά Τέρατα».

View this
post on Instagram

#ValentinoVoceViva Vibrant, emotional, couture. @ladygaga is announced as the face of Valentino Voce Viva, the new fragrance welcoming a spirit of freedom and difference, ideals shared by both Gaga and Pierpaolo Piccioli.

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) on Jul 10, 2020 at 10:00am PDT

«Τα δυνατά φωνητικά της Gaga και η μοναδική προσέγγιση της ζωής στο προσκήνιο ταιριάζει με την έμπνευση πίσω από το άρωμα» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του Valentino σύμφωνα μα το ΑΠΕ, στην οποία καλούνται «όλοι να εκφράζουν τα μεγαλύτερα όνειρά τους και να τα ζήσουν».

«Η Lady Gaga σημαίνει ελευθερία, αυτογνωσία, καθαρή καρδιά» τονίζει ο Pierpaolo Piccioli, διευθυντής δημιουργικού του Valentino.

«Η συμμετοχή της σε αυτήν την εκστρατεία ανυψώνει τη συμβολική δύναμη του πρότζεκτ στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι το είδωλο μιας γενιάς. Το μήνυμα της ελευθερίας, του πάθους για την τέχνη, της αυτογνωσίας και της ισότητας είναι το ίδιο με το οποίο υποστηρίζει η κοινότητα Valentino» επισημαίνεται.

View this post on Instagram

#ValentinoVoceViva The voice of a generation. A symbol of freedom and individuality. Valentino is delighted to welcome @ladygaga as the face of Valentino Voce Viva, the new fragrance for the no boundaries generation.

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) on Jul 11, 2020 at 3:11am PDT

Ο ιταλικός οίκος μόδας χαρακτηρίζει την ποπ σταρ μια έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ως τη μοναδική καλλιτέχνη στην ιστορία που έλαβε Όσκαρ, Grammy, BAFTA και Χρυσή Σφαίρα την ίδια χρονιά για τον ρόλο της στην ταινία «A Star Is Born».

View this post on Instagram

#ValentinoVoceViva Individuality as a trait to share and to embrace. The Maison is pleased to announce @ladygaga as the face of Valentino Voce Viva, the new fragrance expressing the Maison’s values of inclusivity and personality.

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) on Jul 10, 2020 at 4:56am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα