Η εντυπωσιακή λίστα των σταρ που θα βραβεύσει η βασίλισσα Ελισάβετ

09:00 31/12/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Έλτον Τζoν, η Ολίβια Νιούτον-Τζον, ο ντράμερ των Queen, Ρότζερ Τέιλορ και οι βραβευμένοι με Όσκαρ Σαμ Μέντες και Στιβ ΜακΚουίν είναι μεταξύ των περίπου 1.100 ατόμων που συμπεριλαμβάνει ο ετήσιος τιμητικός κατάλογος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο σερ Έλτον Τζο, ο οποίος έχει τιμηθεί από την Βασίλισσα Ελισάβετ το 1998, ανέβηκε στο ανώτατο επίπεδου

του τιμητικού βρετανικού συστήματος το Companion of Honor, τιμή των οποία μόνο 65 άνθρωποι έχουν αποκτήσει σύμφωνα με το CNN.

View this post on Instagram

We just wrapped our last shows of 2019 with the most incredible nights in Sydney and Brisbane! Australia, you have been loud, loving and so fabulous. Thank you so much!! #EltonFarewellTour : @bengibsonphoto

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on Dec 23, 2019 at 3:32pm PST

«Νιώθω ταπεινοφροσύνη και τιμή που βρίσκομαι ανάμεσα σε μια τόσο αξιέπαινη ομάδα για να παραλάβω το Companion of Honor», δήλωσε ο Έλτον Τζον.

«Το 2019 έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα υπέροχο έτος για μένα και νιώθω εξαιρετικά ευλογημένος», πρόσθεσε.

Η βρετανικής καταγωγής Ολίβια Νιούτον-Τζον που έλαβε το αξίωμα του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας το 1979, θα λάβει τον τίτλο της Κυρίας για τις «υπηρεσίες της στην φιλανθρωπία, την έρευνα για τον καρκίνο και την ψυχαγωγία».

View this post on Instagram

First time in costume since we made the movie ! So excited!!

A post shared by Olivia Newton-john (@therealonj) on Dec 13, 2019 at 5:11pm PST

«Είμαι εξαιρετικά συγκινημένη, νιώθω τιμή και ευγνωμοσύνη που θα συμπεριληφθώ σε μία τόσο αξιόλογη ομάδα γυναικών που έλαβαν αυτό το βραβείο πριν από μένα» δήλωσε η Νιούτον-Τζον.

Ο Τέιλορ τιμήθηκε για τις υπηρεσίες του στη μουσική, ενώ ο ΜακΚουίν και ο Μέντες θα χρηστούν ιππότες λαμβάνοντας τον τίτλο του «σερ».

View this post on Instagram

︎ 今年はQUEEN QUEENファンの皆様と 出逢えた事に感謝しています クイーンロジャーへの溢れる気持ちを 共有したくて始めたインスタ 拙い文章にいいねコメント 下さりありがとうございます みなさんとお話するのが楽しくて 色々な事を教えて頂き igを開くのが楽しみに 来年も皆様のpost楽しみにしてます 良いお年をお迎え下さい * * #queen#queenband #rogertaylor#freddiemercury #brianmay#johndeacon #bohemianrhapsody #bohemianrhapsodymovie #クイーン#ロジャーテイラー #フレディマーキュリー #ブライアンメイ#ジョンディーコン #ボヘミアンラプソディー

A post shared by *asami* ︎ (@roger__queen) on Dec 30, 2019 at 2:27am PST

Ένας άλλος καλλιτέχνης που θα τιμηθεί στα βασιλικά βραβεία της Πρωτοχρονιάς είναι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Snow Patrol, Γκάρι Λαϊτμπόντι, για τις υπηρεσίες του στη μουσική και την φιλανθρωπική δράση που έχει αναπτύξει στη Βόρεια Ιρλανδία.

View this post on Instagram

Massive thanks also to our two special guests last night at the Royal Albert Hall. @jamesbaymusic and Zoe Mead from @wyldest. You were both amazing and it was a joy to sing with you. I love my job (am playing fast and loose with the meaning of the word ‘job’ I realise). xx

A post shared by Gary Lightbody (@garysnowpatrol) on Nov 21, 2019 at 8:29am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα