Οι Καρντάσιανς και η… πειραγμένη (;) φωτογραφία

21:22 3/4/2019 - Πηγή: In.gr

Δεκαέξι χρόνια έχουν περάσει από τότε που η οικογένεια των Καρντάσιαν μπήκε για τα καλά στις -τηλεοπτικές- ζωές, αρχικά του αμερικανικού τηλεοπτικού κοινού και κατόπιν των τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο.

Το «φαινόμενο Καρντάσιαν», όπως έχει ονομαστεί, μιας και είναι κάτι που πλέον χρήζει κοινωνιολογικής μελέτης, δεν ήταν σύντομο, αντίθετα το ριάλιτι τους κρατά γερά και οι γυναίκες του σπιτιού (Κρις Τζένερ, Κιμ, Κόρτνεϊ, Κλόε Καρντάσιαν, Κένταλ και Κάιλι Τζένερ) όλα αυτά τα χρόνια βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να μετατρέπονται σε… χρυσό!

Το ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians»,

το οποίο μπήκε στον 16ο κύκλο. Αυτό θέλησε να «γιορτάσει» και η Κιμ Καρντάσιαν ανεβάζοντας στο λογαριασμό της στο Instagram την οικογενειακή φωτογραφία, που προωθεί το νέο κύκλο.

Μητέρα (Κρις Τζένερ) και κόρες ντυμένες στα λευκά και ροζ σατέν, ποζάρουν στο φακό σε μία άκρως λαμπερή φωτογραφία.

Η Κιμ τη συνόδευσε με το σχόλιο: «Γλυκά 16. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως η σειρά μας κάνει πρεμιέρα για 16η σεζόν απόψε. Μην παραλείψετε να το δείτε», ενώ η φωτογραφία συγκέντρωσε μέσα σε λίγες ώρες σχεδόν 2,5 εκατ. likes.

Όμως πέραν από τα εκατομμύρια likes, συγκέντρωσε και αρκετά σχόλια, με τους διαδικτυακούς της φίλους να υποστηρίζουν ότι στην επίμαχη φωτογραφία έχει υποστεί επεξεργασία επεξεργασία με το Photoshop.

Το «πάρτι», όμως, στήθηκε στο Twitter, όπου οι χρήστες γι’ ακόμη μία φορά κατηγορούν την οικογένεια ή κάποιο μέλος ότι πειράζουν φωτογραφία τους. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς είχαν κι αποδείξεις για τους ισχυρισμούς τους.

View this post on Instagram

Our Sweet 16! Can’t believe Keeping Up With the Kardashians is premiering our 16th season tonight! Be sure to tune into E!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Mar 31, 2019 at 3:04pm PDT

Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι αναρωτιούνται πού πήγε το κάτω μέρος του σώματος της Κλόε Καρντάσιαν, μιας και στη φωτογραφία μοιάζει να μην έχει.

Από την άλλη πλευρά και η Κένταλ Τζένερ, έτσι όπως έχει ξαπλώσει στα πόδια της αδελφής της, Κάιλι, μοιάζει σα να μην ήταν παρούσα κατά τη φωτογράφηση και απλά την πρόσθεσαν μετά με Photoshop. Μάλιστα, αυτό το σχολίασαν οι περισσότεροι από τους χρήστες, που δε μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους με το αποτέλεσμα.

Ακόμα χειρότερα, οι πιο παρατηρητικοί, το πήγαν σε άλλο επίπεδο, αφού πρόσεξαν πως στο ένα πόδι της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν υπάρχουν έξι δάχτυλα! Μέχρι στιγμής, οι Καρντάσιαν δεν έχουν σχολιάσει τις κατηγορίες και μάλλον δεν θα το κάνουν, όπως και τις προηγούμενες φορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα