«Ο Τσίπρας ήταν στο γιοτ…»

10:47 7/5/2019 - Πηγή: In.gr

Εχουν περάσει σχεδόν εννιά μήνες από την ημέρα που ο Γιώργος Παπαχρήστος έγραψε για τις διακοπές που έκανε ο Πρωθυπουργός στο γιοτ της οικογένειας Περικλή και Κατερίνας Παναγοπούλου. Επρεπε το ρεπορτάζ εκείνο να επανέλθει στην επικαιρότητα, με την ανάρτηση κάποιων παπαρατσικού τύπου, άκομψων, η αλήθεια είναι, φωτογραφιών (που ανήρτησε στο Twitter ο δημοσιογράφος του Σκάι Αρης

Πορτοσάλτε), ώστε να έχουμε και μια τυπική επιβεβαίωση του αδιαμφισβήτητου γεγονότος.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, μιλώντας στο protothema.gr αλλά και με προσωπική δήλωσή της που ακολούθησε, χαρακτήρισε φίλο της τον Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο δάνεισε το γιοτ ο σύζυγός της προκειμένου να ξεκουραστεί έπειτα από ένα δύσκολο καλοκαίρι που σημαδεύτηκε και από την τραγωδία στο Μάτι. Χαρακτήρισε «αθλιότητα» και «γελοίο θόρυβο» τα δημοσιεύματα για το θέμα και υποκριτική την κριτική των αντιπάλων. Επίσης διαβεβαίωσε πως ευχαρίστως θα πρόσφερε το γιοτ της και πάλι, όχι μόνο στον Πρωθυπουργό, αλλά και στους δημοσιογράφους που τη ρωτούν, αν το επιθυμούν, αφού κουραζόμαστε κι εμείς πολύ, ως κλάδος, κατά τις προεκλογικές περιόδους.

Μίλησε ακόμα για τη σχέση του Περικλή Παναγόπουλου με τον Πρωθυπουργό, υπογραμμίζοντας πως ο εκλιπών σύζυγός της δεν είχε σχέση με αυτό που λέμε «διαπλοκή», αλλά ήταν ελίτ. Δεν εξέφρασε θέση για τον αντιελιτισμό που έχει εκφράσει πολλές φορές το κυβερνών κόμμα και ο πρόεδρός του. Πάντως με τη θαλαμηγό της μετέβη ο Αλέξης Τσίπρας στην Ιθάκη για εκείνη την, αλήστου μνήμης, δήλωση για την «έξοδο από τα Μνημόνια», στην οποία κατακεραύνωνε τον πλούτο και τις ελίτ, επί λέξει.

-Πώς σχολίασε η ΝΔ την είδηση;

-Τι είπε η σύζυγος του Περικλή Παναγόπουλου για τη σχέση με της με τον Πρωθυπουργό

-Γιατί δεν έχει απαντήσει ακόμα το Μέγαρο Μαξίμου;

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση των ΝΕΩΝ της Τρίτης

«Ο Τσίπρας ήταν στο γιοτ…»

Keywords
Τυχαία Θέματα