Τραγωδία : Πέντε θάνατοι σε παραλίες της Αττικής, της Καρύστου και της Χαλκιδικής

01:16 14/9/2020 - Πηγή: In.gr

Πέντε άτομα ανασύρθηκαν νεκρά χθες Κυριακή από παραλίες της Αττικής της Καρύστου και της Χαλκιδικής, σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Στο Ζούμπερι

Χθες το μεσημέρι, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας ενημερώθηκε για την ύπαρξη σορού άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή Ζούμπερι της Αττικής.

Ο άνδρας, ήταν περίπου 65-70 ετών, ύψους περίπου 1,70 μ., φορούσε μαύρο μαγιό και έφερε δερματοστιξία (τατουάζ) στον δεξιό βραχίονα.

Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ

και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Στον Σχινιά

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, επίσης χθες το μεσημέρι, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Σχινιά Αττικής, 39χρονη αλλοδαπή.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Στον Αλιμο

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε χθες το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Α’ Αλίπεδο Αλίμου, 78χρονη αλλοδαπή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ασκλπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Στην Κάρυστο

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε χθες το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Γαλλίδα Καρύστου, 63χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Καρύστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καρύστου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Στη Χαλκιδική

Χθες το πρωί, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 82χρονος από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Διονυσίου Χαλκιδικής.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Keywords
Τυχαία Θέματα