Συνεχίζεται η κόντρα Σκορδά-Τριαντάφυλλου

15:29 29/6/2019 - Πηγή: In.gr

Δεν έχει τέλος η κόντρα της Φαίης Σκορδά και του Τριαντάφυλλου. Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής εδώ και μέρες ανταλλάσσουν δημόσια μηνύματα και αλληλοκατηγορίες με αφορμή δηλώσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου για τον άλλοτε φίλο της τραγουδιστής.

Η Θεοδωρίδου όταν βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά δέχτηκε ένα κολακευτικό σχόλιο από την Φαίη Σκορδά για την εμφάνισή της. Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία της Θεοδωρίδου από την εκπομπή και έγραψε: «Αψεγάδιαστη Νατάσσα,

ούτε μια ρυτίδα… Μπράβο της… φυσικό το κορίτσι μας!!!». Η συγκεκριμένη ανάρτηση αναδημοσιεύτηκε από τον Τριαντάφυλλο κάτι που έκανε έξαλλη την Σκορδά η οποία τον κατηγόρησε για «απρέπεια» στην εκπομπή της.

Ο Τριαντάφυλλος με τη σειρά του,  εκνευρισμένος με όσα είχε πει η Φαίη Σκορδά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε με βίντεο εναντίον της λέγοντας μάλιστα πως θα τα πουν στα δικαστήρια.

«Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορι να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψέμματα τους !!!» έγραψε σε κάποιο από αυτά τα βίντεο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πουμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορυ να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψεμματα τους !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Triantafyllos Xatzinikolaou (@triantafyllos_xatzinikolaou) στις 25 Ιούν, 2019 στις 4:43 πμ PDT

Η συνέχεια στο σήριαλ δόθηκε χθες από την Κύπρο όπου κάνει συναυλίες ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αφιέρωσε με βίντεο το τραγούδι «Μη γυρίσεις ξανά» στην Θεοδωρίδου και έγραψε:

«Αφιερωμένο στη Νατάσα μου @natasatheodoridou!!! Και εσύ @fayskorda μην με ξανά καλέσεις ποτέ στην εκπομπούλα σου όπως βλέπεις δεν χρειάζεται !!! Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη την τόσο μεγάλη σας αγαπάω !!!», έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αφιερωμένο στη Νατασα μου @natasatheodoridou !!! Και εσυ @fayskorda μην με ξανά καλέσεις ποτέ στην εκμπομπουλα σου όπως βλέπεις δεν χρειάζεται !!! Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη την τόσο μεγάλη σας αγαπάω !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Triantafyllos Xatzinikolaou (@triantafyllos_xatzinikolaou) στις 28 Ιούν, 2019 στις 2:15 μμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα