Το γράμμα που άργησε να φτάσει τον έκανε δισεκατομμυριούχο

07:31 5/3/2019 - Πηγή: In.gr

Ένα γράμμα που περίμενε από την Στρατιωτική Ακαδημία προκειμένου να δει εάν τον έκανε δεκτό, άργησε να φτάσει στο σπίτι του δύο μήνες με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η φοίτησή του σε πανεπιστήμιο και να ανοίξει ο δρόμος ώστε να γίνει δισεκατομμυριούχος.

Ο λόγος για τον Σκοτι Φαργκόρ, ενός 39χρονου Αυστραλού επιχειρηματία ο οποίος κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να γίνει δισεκατομμυριούζος στον τομέα της τεχνολογίας.

Ο Σκοτ, μόλις τελείωσε το Λύκειο, σκέφτηκε να μπει στη μεγαλύτερη στρατιωτική ακαδημία της χώρας. Ο ίδιος περίμενε το γράμμα από την Ακαδημία το οποίο όμως χάθηκε και έφτασε

με μεγάλη καθυστέρηση. Όταν τελικά έφτασε είχε ήδη επιλέξει να πάει στο πανεπιστήμιο όπου γνώρισε τον σημερινό του συνεργάτη Μάικ Κάνον – Μπρουκς με τον οποίο έστησαν μία εταιρεία λογισμικού που εξελίχθηκε σε κολοσσό.

Χρησιμοποιώντας μόνο μια πιστωτική κάρτα οι δύο συνεργάτες χρηματοδότησαν την εταιρεία λογισμικού Atlassian το 2002 ενώ αυτή τη στιγμή η εταιρεία κοστολογείται στα 25 δισ ευρώ. Μιλώντας στο BBC ο Σκοτ ανέφερε πως «εάν αυτό το γράμμα ερχόταν στην ώρα του, η ιστορία μου θα ήταν κάπως διαφορετική.».

Keywords
Τυχαία Θέματα