Το νέο Future Ready κατάστημα της Vodafone, το πρώτο στο είδος του στην Ευρώπη, ανοίγει την πόρτα στο μέλλον

08:01 20/10/2020 - Πηγή: In.gr

Σήμερα οι μεγάλες εταιρίες δεν αρκούνται μόνο στην παροχή νέων εξελιγμένων προϊόντων και υπηρεσιών. Ενδιαφέρονται για τη βιωσιμότητα και το μέλλον τους και επιθυμούν οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις τους να εντάσσονται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης στρατηγικής με θετικό αντίκτυπο για τον άνθρωπο, την κοινωνία, τον πλανήτη. Η Vodafone, πρωτοπόρος στον τομέα της επικοινωνίας και των δικτύων, πιστεύει πως η τεχνολογία μπορεί να προσφέρει

ίσες ευκαιρίες σε όλους να συμμετέχουν στην ψηφιακή κοινωνία, xωρίς περιορισμούς. Αυτόν το σκοπό αναδεικνύει και υπηρετεί τo νέο Future Ready κατάστημα της Vodafone στο The Mall Athens. Σύμφωνα με τον διευθυντή καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, Άρη Γεωργόπουλο: «Το Future Ready κατάστημα της Vodafone θα γίνει το σπίτι της Μάρκας μας, γιατί είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον εταιρικό μας σκοπό. Με τις τεχνολογίες μας, να συνδέουμε τους ανθρώπους, ώστε να μπορούν να ζουν καλύτερα, σήμερα και στο μέλλον».

Ο Όμιλος Vodafone επέλεξε την Ελλάδα για να δημιουργήσει το πρώτο Future Ready κατάστημα στην Ευρώπη. Ο ανανεωμένος χώρος διαμοιράζεται θεματικά σε επιμέρους  ενότητες. Με την είσοδό μας στο κατάστημα, κλέβουν την παράσταση οι ναυαρχίδες των μεγάλων κατασκευαστών καθώς και smartphones, tablets & wearables τελευταίας τεχνολογίας. Ο επισκέπτης μπορεί να αγγίξει αλλά και να συγκρίνει συσκευές με τη βοήθεια των διαδραστικών οθονών. Για τους φίλους της φωτογραφίας έχει στηθεί photo booth όπου μπορούν να πειραματιστούν και να εξελίξουν το χόμπι τους με έξυπνο διαδραστικό τρόπο. Επιπλέον, ο επισκέπτης θα βρει μεγάλη ποικιλία συσκευών και αξεσούαρ θήκες, ηχεία, ακουστικά, αλλά και πιο «προχωρημένα» gadgets όπως scooters, κράνη και γυαλιά VR.   Για όποιον θέλει να μεταφερθεί στις τεχνολογίες του μέλλοντος, μία στάση μπροστά στα καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας όπως 3D printers, υποβρύχια drone, robot και άλλα απλά εντυπωσιάζουν. Στο βάθος του καταστήματος, ένα εντυπωσιακό «θεατρικό» χώρο με 5 projectors που προβάλλουν ταυτόχρονα περιεχόμενο 270°, μεταφέρει αυτόματα τον θεατή  σε μια πρωτόγνωρη οπτικοακουστική εμπειρία που τον μεταφέρει  μαγικά εκεί που έχει επιλέξει.

Το Future Ready κατάστημα είναι σχεδιασμένο για να ανανεώνεται και να εξελίσσεται σε περιεχόμενο και θεματολογία ώστε να διατηρεί ενεργό το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Σκοπός του καταστήματος είναι να βοηθήσει τον επισκέπτη να κατανοήσει πώς η τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητά του. Και εδώ έρχεται να βοηθήσει η «Ομάδα Ready» που μαθαίνει πρώτη όλα τα νέα της τεχνολογίας, δοκιμάζει και συγκρίνει συσκευές και είναι πάντα έτοιμη να σταθεί στο πλευρό μας με τον πιο άμεσο φιλικό και κατανοητό τρόπο, για να λύσει απορίες, να  βοηθήσει προσεκτικά στις επιλογές μας και να μας ταξιδέψει στο μέλλον.

Kαι όπως συνήθως γίνεται στο… μέλλον, για να ζήσει κανείς αυτήν την εμπειρία, δεν είναι απαραίτητη η επίσκεψή του στο φυσικό κατάστημα. Χάρη στη δυνατότητα που δίνει το Virtual Shop, αρκεί μια βιντεοκλήση κι ένα μέλος της ομάδας Ready αναλαμβάνει την εικονική ξενάγηση και την ψηφιακή εξυπηρέτηση κάνοντας την επίσκεψη στο κατάστημα μία εμπειρία για όλους!

Στο νέο Future Ready κατάστημα της Vodafone, όποιος κι αν είσαι, απ΄ όπου κι αν βρίσκεσαι, θα ζήσεις με τη βοήθεια της ομαδας Ready μια συναρπαστική εμπειρία τεχνολογίας, φτιαγμένη στα μέτρα σου, τις ανάγκες σου, τον τρόπο ζωής σου. Μία επίσκεψη θα σε πείσει.

#futureready, #futurereadystore, #vodafonegreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα