Charlie bets: Must win του 1.63 στην Τρίπολη, λάθος στις αποδόσεις του ΠΑΣ - ΠΑΟΚ

(Τρίτη 17:15) Ο Αστέρας Τρίπολης είναι ομάδα εξάδα. Η 10η θέση που έκλεισε τον πρώτο γύρο ξεκάθαρα αδικεί την ομάδα του Ράσταβατς. Το περασμένο Σάββατο ήταν ανώτερος ο Αστέρας από την ΑΕΚ και η εικόνα του αγώνα έδειχνε πως οι αμυντικοί της ΑΕΚ σώθηκαν από το γεγονός πως δεν μπορούσαν οι Αρκάδες να μεταφέρουν εύκολα την μπάλα. Είναι must win το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για να μπει στα

playoffs ο Αστέρας. Η ομάδα του Αναστασίου "αυτοκτόνησε" το περασμένο Σάββατο όταν και απέναντι στον Ιωνικό δεν μπόρεσε να κρατήσει προβάδισμα δύο τερμάτων και ισοφαρίστηκε, παρότι έπαιζε από το 75ο λεπτό με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Ανώτερη ομάδα ο Αστέρας, έχει βαθμολογικό έδαφος να καλύψει, ο άσος στο 1.63 από την Interwetten. Για τους γηπεδούχους τιμωρημένους ο στόπερ Καστάνιο (13/0), αμφίβολος παραμένει ο εξτρέμ Σίτο (11/1), μάλλον επιστρέφει ο εξτρέμ Τιλίκα (4/1). Νοκ άουτ ο επιτελικός μέσος Αλί Μπαμπά (4/0) Για τους φιλοξενούμενους τιμωρημένος ο εξτρέμ Ντουάρτε (12/2), σταθερά λείπουν οι μέσοι Ντίας (5/1) και Βαρόνε (5/1).

(Τετάρτη 17:15) Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή χρονιά. Ο Κώστας Μεταξάς κράτησε την αγωνιστική βάση της περασμένης σεζόν και το πήγε ένα βήμα παραπάνω. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εφαρμόζεται το καθαρό 4-4-2 και η πολύ υψηλή ένταση που αγωνίζεται ο Περέα προσφέρει απίστευτη αγωνιστική ώθηση στον ΠΑΣ. Το μεγάλο όπλο του ΠΑΣ είναι πως ο τρόπος παιχνιδιού του κουράζει σημαντικά τη μεσοαμυντική γραμμή του αντιπάλου. Επιθετικότητα και μόνιμη απειλή από τους δύο ακραίους μπακ Πίρσμαν - Σάλιακα, διαρκές τρέξιμο από το επιθετικό δίδυμο, πίεση από όλους τους μεσοεπιθετικούς. Ο ΠΑΣ παίζει πολύ καλά το παιχνίδι χωρίς την μπάλα, όμως είναι επικίνδυνος και απειλητικός όταν κερδίζει την μπάλα.

Ο ΠΑΣ έγινε η πρώτη ομάδα που τιμώρησε τα βαριά πόδια της άμυνας του ΠΑΟΚ την πρώτη αγωνιστική στην Τούμπα. Σήμερα ο Κόντε που είχε σκοράρει στην άμυνα του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει, καθώς είναι τραυματίας, το σχέδιο όμως είναι σαφώς πιο βελτιωμένο. Σημαντική η απουσία του τιμωρημένου Περέα, όμως το δίδυμο Μιλιτσεάνου - Μορέιρα μπορεί να βάλει δυσκολίες στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο ΠΑΣ μοιάζει έτοιμος για να βασανίσει την γερασμένη ομάδα του Λουτσέσκου. Το 1Χ στο 1.83 Interwetten μοιάζει να μην ανήκει στην πραγματικότητα του φετινού πρωταθλήματος.

(Τετάρτη 17:15) Η Λαμία δεν έχει πετύχει ακόμη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Μετά από δύο αγώνες που τους έδωσε στο Πανθεσσαλικό και τους έχασε, επιστρέφει στη φυσική της έδρα που δεν έχει φέρει πάντως σπουδαία αποτελέσματα. Σαφώς βελτιωμένη η εμφάνιση της στην Τούμπα, ήρθε όμως σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε άγχος απέναντι σε έναν άρρωστο αντίπαλο. Ο Βόλος ποιοτικά είναι ανώτερος στο πρώτο παιχνίδι του Κώστα Μπράτσου, αντέδρασε έβγαλε ποιότητα και ψυχή σε έναν αγώνα που τόσο ο ΠΑΣ όσο και ο Βόλος έδειξαν τις αρετές τους και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Με τον ίδιο τρόπο που κέρδισε με 3-2 ο ΠΑΣ, θα μπορούσε ο Βόλος να έχει πάρει το διπλό. Δεν βλέπω τον λόγο που δίνεται φαβορί η Λαμία. Το γεγονός αυτό μας προσφέρει το δικαίωμα να ποντάρουμε υπέρ της ανώτερης ομάδας έχοντας την κάλυψη της ισοπαλίας. Το Χ2 στο 1.53 από την Interwetten.

(Τετάρτη 19:30) Απογοητευτική η ομάδα του Παράσχου στη Λεωφόρο. δεν υπήρχε ένας τομέας που ο Ατρόμητος προσπαθούσε να βάλει δύσκολα στον αντίπαλο του. Δεν πίεζε στο κέντρο, δεν έκλεβε μπάλες, δεν είχε κατοχή, δεν προσπαθούσε ούτε καν να την κερδίσει. Απλά παρακολουθούσε μία αργή ομάδα να γυρνάει την μπάλα με άνεση. Ο Ολυμπιακός χωρίς να είναι καλός έβγαλε τον πρώτο γύρο με ρεκόρ 11-2-0. Μία από τις δύο βαθμολογικές του απώλειες ήταν με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα. Ακραίο να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός σε κανένα από τα δύο παιχνίδια μία τόσο κατώτερη ομάδα. Το διπλό στο 1.43 στην Interwetten φαντάζει σαν μία ασφαλής βάση. Δεν χρειάζεται άλλωστε να είσαι και πολύ καλός για να κερδίσεις τον φετινό Ατρόμητο. Για τους γηπεδούχους τιμωρημένος ο βασικός χαφ Σάλομον (13/0), σταθερά τραυματίες ο εξτρέμ Κλωναρίδης (8/1) και ο φορ Κωτσόπουλος (7/0). Μόνο τον Βαλμπουενά έχει σαν ερωτηματικό ο Μαρτίνς.

(Τετάρτη 19:30) Δεν έγινε το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον ΟΦΗ, καθώς οι γηπέδου εμφάνισαν εννέα κρούσματα κορονοϊού, τα οκτώ σε παίκτες και το παιχνίδι αναβλήθηκε. Αμφίβολη είναι η διεξαγωγή και του αγώνα της Τετάρτης υπό τον φόβο γενικευμένης διασποράς, ενώ το μεσημέρι της Τρίτης ανακοινώθηκαν δύο νέα κρούσματα (ένας ποδοσφαιριστής και ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου). Προφανώς αν γίνει ο αγώνας ο Απόλλων θα είναι αποδεκατισμένος. Όλα αυτά σε μία περίοδο που ο Φέστα βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο. Για την ακρίβεια χρειάζεται ένα θαύμα στα τελευταία δύο παιχνίδια του 2021 για να κρατήσει την θέση του, ασφαλώς θα πρέπει πρώτα και να διεξαχθούν. Αργό ποδόσφαιρο παίζει ο Παναθηναϊκός, όμως έχει την τύχη μετά την ήττα από την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τις δύο χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Κέρδισε εύκολα 2-0 τον Ατρόμητο, θα είναι καλό σενάριο για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς να διεξαχθεί το παιχνίδι. Εξέτισε ο Χουανκάρ (12/0), συμπλήρωσε κάρτες ο Σάρλια (12/0), πιθανή η επιστροφή Σένκεφελντ (1/0) στη βασική ενδεκάδα. Το διπλό στο 1.70 από την Interwetten.

(Πέμπτη 17:00) Ο ΟΦΗ έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο κατάφερε να τερματίσει σε θέση playoffs πραγματοποιώντας ένα αξιόλογο πρώτο γύρο. Η εμφάνιση του Άρη στο Γ. Καραϊσκάκης δεν ήταν ανάλογη με την εικόνα που μας έχει δείξει η ομάδα του Μάντζιου στο πρωτάθλημα. Σε μεγάλο βαθμό έπαιξε ρόλο και η απουσία του Καμαρά, καθώς η άμυνα του Ολυμπιακού κατάπιε τον Μαντσίνι και ο Εντιαγέ που έπαιξε περιφερειακά του δεν βολεύεται σε αυτόν τον ρόλο. Ο Καμαρά επιστρέφει μαζί του και η ένταση που βγάζει συνολικά ο Άρης στο παιχνίδι του. Ξεκινά από ισοπαλία το παιχνίδι στην Κρήτη, αν το κερδίσει κάποιος, ανώτερη ομάδα είναι ο Άρης. Το Χ2 κυκλοφορεί στο 1.40 στην Interwetten.

Φρέσκο πρόβλημα για τους γηπεδούχους ο στόπερ Διαμαντής (10/1), αμφίβολος ο στόπερ Βούρος (11/1), πάντα εκτός ο μέσος Νέιρα (9/4), ο φορ Ντουρμισάι (10/2) και ο μπακ Ουές (4/0). Επιστρέφει ο Καμαρά, δίνεται αμφίβολος ο Σούντγκρεν (11/1).

(Πέμπτη 19:30) Η εικόνα της ΑΕΚ δεν είναι καλή. Το παιχνίδι στην Τρίπολη δεν μπορεί να κριθεί, καθώς και για τις δύο ομάδες ήταν δύσκολη η μεταφορά της μπάλας. Ακόμα κι έτσι όμως τα κενά στην άμυνα φάνηκαν και χρειάστηκε σπουδαία εμφάνιση του Τσιτώντα για να κρατήσει το μηδέν.

Ο Ιωνικός έχει μαχητικό πνεύμα το οποίο το έδειξε και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0, όμως δεν τα παράτησε. Μείωσε και δεν πτοήθηκε ούτε όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο. Οι παίκτες του Σπανού πήραν όλες τις μονομαχίες και κατάφεραν στο 89ο λεπτό να ισοφαρίσουν. Βγάζει μία επιθετικότητα ο Ιωνικός που με κάνει να πιστεύω πως μπορεί να σκοράρει στην άμυνα της ΑΕΚ. Ο Γιαννίκης έχει παίκτες που μπορούν να του προσφέρουν το εύκολο γκολ. Το Goal/Goal στο 2.10 στην Interwetten.

Για τους γηπεδούχους τιμωρημένοι ο μπακ Μύγας (13/0) και ο μέσος Ρομαό (12/0), παραμένει εκτός ο φορ Τουράμ (10/2). Συνεχίζει εκτός ο Στάνκοβιτς (12 συμ.). Εκτός ο Ανσαριφάρντ (11/2), αμφίβολος παραμένει ο Γκαρσία (11/2).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

Keywords
win, ΠΑΟΚ, λαθος, τριπολη, win, ΑΕΚ, interwetten, νοκ, λαμια, εμφάνιση, βολος, ολυμπιακος, χαφ, φορ, οφη, νέα, παναθηναικος, αρης, κρητη, γκολ, συμμετοχή, κεθεα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σπυρος κωτσοπουλος, Καλή Χρονιά, ολυμπιακοί αγώνες, σχεδιο αθηνα, κρουσματα σημερα, αποτελεσματα, interwetten, βημα, εδρα, ηττα, κεθεα, οφη, παιχνιδια, πιεση, τυχη, φυσικη, ωθηση, αγρινιο, αγχος, αγωνες, αμυνα, απλα, απολλων, ατρομητος, βρισκεται, γκολ, γεγονος, γινει, δωσει, διδυμο, διπλο, εγινε, εδαφος, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εμφάνιση, ερωτηματικο, ιδιο, θαυμα, εικονα, ιωνικος, λεπτομερειες, ληψη, λογο, μυγας, μηδεν, νικη, νοκ, ομαδα, παντα, οκτω, ποδοσφαιρο, ποιοτητα, ψυχη, ρεκορ, ρολο, σαββατο, σεζον, σεναριο, συμμετοχή, σχεδιο, τρεξιμο, υψηλη, φορ, χαφ, αγωνας, ανηκει, δικαιωμα, εννεα, καμαρα, κωστας, μοιαζει, ομαδες, παιχνιδι, ποδια, τουμπα
Τυχαία Θέματα