EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης ημέρας της 9ης αγωνιστικής

Σε Αθήνα, Λιόν και Μπασκόνια διεξάγονται οι τρεις αγώνες της Τετάρτης (23/11) για το δεύτερο σκέλος της 9ης αγωνιστικής στην EuroLeague. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τους απόντες και τους αμφίβολους καθεμιάς εκ των έξι ομάδων.

21:00 Βιλερμπάν - Μπάγερν (Novasports 3 HD)

Η Βιλερμπάν εξακολουθεί να παίζει χωρίς τον μόνιμα απόντα Ζοφρέ Λοβέρν, σε αντίθεση με τον Νάντο ντε Κολό που επιστρέφει στη δράση.
Ο

Ζαν Σίσκο είναι ο σταθερός απών της Μπάγερν, δεν θα παίξει ούτε ο Πολ Τσίπσερ. Από ίωση είχαν ταλαιπωρηθεί οι Γουίνστον, Γουόλντεν, Χάρις, Βίμπεργκ και Τζορτζ και η κατάστασή τους θα διευκρινιστεί πριν από το τζάμπολ.

21:00 Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια (Novasports Prime)

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στη 12άδα του Παναθηναϊκού, τη στιγμή που ο Μάριος Γκριγκόνις έχει τεθεί νοκ άουτ.
Η Βίρτους Μπολόνια δεν έχει διαθέσιμους τον Τόκο Σενγκέλια και τον Αβουντού Αμπάς, ενόσω είναι αμφίβολοι είναι Σέμι Οτζελέγε και Ίφε Λούντμπεργκ

21:30 Μπασκόνια - Ζάγκιρις (Novasports 5 HD)

Αμφίβολοι για την Μπασκόνια είναι τόσο ο Ντάλτον Χομς, όσο και ο Στίβεν Ένοχ, που μπήκαν στις προπονήσεις αλλά δεν έχει διευκρινιστεί με βεβαιότητα η συμμετοχή τους.
Οριακή η συμμετοχή του Κεβάριους Χέις με τη Ζάλγκιρις, τη στιγμή που δεν υπολογίζεται ο Μάντας Καλνιέτις.

Keywords
Τυχαία Θέματα