Super League: Η βαθμολογία μετά απ' τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από το Καραϊσκάκης με το διπλό, επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League, χάρη στο αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου και την εκπληκτική "βολίδα" του Νάρεϊ. Ο Δικέφαλος προσπέρασε τους ερυθρολεύκους και σκαρφάλωσε στην 4η θέση.

Στα προηγούμενα ματς της αγωνιστικής

ο Παναθηναϊκός συνέχισε την επιτυχημένη πορεία του στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε της Λαμίας 0-2 στο Αθανάσιος Διάκος και έκανε το "οκτώ στα οκτώ", σ' ένα παιχνίδι που οι πράσινοι έκαναν πέντε αναγκαστικές αλλαγές.

Η ΑΕΚ αν και δύσκολα κατάφερε να κερδίσει 1-0 τον Ατρόμητο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άμραμπατ στο 94', ενώ ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ στους Ζωσιμάδες. Στο 0-0 έμειναν ο Αστέρας και ο Παναιτωλικός στην Τρίπολη.

Το Σάββατο (15/10) ο Βόλος επιβλήθηκε 2-1 του Λεβαδειακού με ανατροπή και ο Ιωνικός παρότι προηγήθηκε με τον Μάντζη στο 43ο λεπτό, ο Άρης έκανε αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος και με τα γκολ των Ζερβινιό (63') και Γκρέι (74') έφτασε στη νίκη με 2-1.

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο 15 Οκτωβρίου

Βόλος - Λεβαδειακός 2-1 Άρης - Ιωνικός 2-1

Κυριακή 16 Οκτωβρίου

ΑΕΚ - Ατρόμητος 1-0 ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 2-2 Λαμία - Παναθηναϊκός 0-2 Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 0-0

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2

Παρακολουθείστε την Game Night της Δευτέρας, όπου ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ αναλύουν το σπουδαίο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Super League.

Keywords
Τυχαία Θέματα