Α1 πόλο ανδρών Α' όμιλος: Εύκολα το "τρία στα τρία" ο Ολυμπιακός, πρώτη απώλεια για τον Παναθηναϊκό

Το απόλυτο διατήρησε ο Ολυμπιακός στον πρώτο όμιλο της Α1 πόλο ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-8 στην έδρα του Υδραϊκού, έχοντας μια σχεδόν αδιαπέραστη άμυνα.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς ήταν οι Γραμματικός, Φουντούλης και Παπαναστασίου, οι οποίοι σημείωσαν από δύο τέρματα.

Το πρώτο στραβοπάτημα υπέστη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 9-9 εκτός έδρας

(στο Γουδή) με τον ΝΟ Χίου, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής. Το τριφύλλι παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα της Χίου κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό στον πρώτο όμιλο.

Άνετη νίκη σημείωσε και ο Εθνικός Πειραιώς ο οποίος επικράτησε 15-7 της ΑΕΚ και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Οι Μπέτο (έκανε ντεμπούτο) και Βαλλιανάτος σημείωσαν από τρια τέρματα και ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του Φάνη Κουντουδιού.

Στο άλλο παιχνίδι ο Πανιώνιος νίκησε τον Νηρέα Χαλανδρίου στην έδρα του με 16-10 και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής (22/10) ΝΟ Χίου - Παναθηναϊκός 9-9 Εθνικός - ΑΕΚ 15 -7 Υδραϊκός - Ολυμπιακός 2-8 Νηρέας Χαλανδρίου - Πανιώνιος 10 - 16 Η βαθμολογία Ολυμπιακός 9 Παναθηναϊκός 7 Εθνικός 6 Πανιώνιος 6 Νηρέας Χαλανδρίου 3 ΑΕΚ 3 ΝΟ Χίου 1
Υδραϊκός 0
Keywords
Τυχαία Θέματα