ΑΕΚ: Μπήκε ο Σβάρνας, την Τετάρτη (30/06) το πρώτο φιλικό στην Ολλανδία με Φίτεσε

Διπλή προπόνηση στο γήπεδο περιλάμβανε το σημερινό (29/06) πρόγραμμα της ΑΕΚ στο Burgh – Haamstede της Ολλανδίας. Ο Στράτος Σβάρνας ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης, ξεπερνώντας πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα.

Αντίθετα ο Έλντερ Λόπες ακολούθησε ατόμικο πρόγραμμα, λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην Πορταριά. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός αναμένεται να τεθεί και αυτός άμεσα στη

διάθεση του Σε΄ρβου τεχνικού, μια και δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό.

Την Τέταρτη (30/06) το πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στη Φίτεσε

Η ΑΕΚ θα δώσει αύριο το πρώτο της φιλικό στην Ολλανδία, κόντρα στην ολλανδική Φίτεσε στις 18:00. Το παιχνίδι, όπως και τα υπόλοιπα φιλικά θα το δείξει η COSMOTE, η οποία ήρθε σε συμφωνία για την τηλεοπτική κάλυψη του παιχνιδιού.

Η ολλανδική ομάδα θα παραταχθεί κόντρα στην Ένωση χωρίς δύο αμυντικούς, τους Ντανίλο Ντόεκι και Έλι Ντάσα, δύο εκ των βασικών κεντρικών αμυντικών του Τόμας Λετς.

Ναυάγησε ο δανεισμός του Χριστόπουλου στην Ντόρντρεχτ

Ο Ευθύμης Χριστόπουλος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντόρντχερτ, καθώς ο δανεισμός του από την ΑΕΚ ναυάγησε. Ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε με την ΑΕΚ στην Ολλανδία, αλλά για να συζητήσει με τους ιθύνοντες των Ολλανδών για τον δανεισμό του.

Αν και υπήρχε πρόσφορο έδαφος για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αυτό τελικά δεν επετεύχθη. Έτσι ο νεαρός επιθετικός εντάχθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ και θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα, εκτός αν έχουμε νέα ανατροπή στο δανεισμό του στους Ολλανδούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα