Άρης: Με Πάρντο κόντρα στον Αστέρα

21:09 2/9/2023 - Πηγή: Sport 24

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (3/9) με τον Αστέρα Τρίπολης, στην επιστροφή του Ακη Μάντζιου στον πάγκο του. Ο έμπειρος τεχνικός έχει στη διάθεση του τον Πάρντο, εκ των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας της Θεσσαλονίκης ενώ εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Ματαρίτα και ο τραυματίας Σαβέριο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την

προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (03/09), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτη, Μοντόγια, Φεράρι, Ουντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Ντούρασεκ, Πάβισιτς, Ρουπ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μένεντεζ, Κάρλσον, Μορόν, Ζαμορά, Φατόρε, Χριστοδουλόπουλο, Παναγίδη, Αηδόνη.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Matarrita (τιμωρημένος), Jean Jules Mvondo, Saverio (τραυματίες).

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Andre Gray. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα