Ατρόμητος - ΑΕΚ: Η Ένωση κατέθεσε την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης

Άρχισε η προσπάθεια της ΑΕΚ για την ανατροπή της πρόσφατης απόφασης που έλαβε ο Αθλητικός Δικαστής της Super League, καθώς την Πέμπτη (16/2) κατατέθηκε από το νομικό επιτελείο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ η έφεση στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης διαφώνησαν με την έκβαση της διαδικασίας, θεωρώντας αστήρικτο το σκεπτικό απαλλαγής των Περιστεριωτών, και διεκδικούν τους βαθμούς.

Είχαν ήδη ενημερώσει για τις προθέσεις να κυνηγήσουν την υπόθεση και ανάλογα έπραξαν βάσει πρωτοκόλλου, πιστεύοντας ότι στο τέλος θα δικαιωθούν, διότι η υπαιτιότητα για την ακαταλληλότητα του γηπέδου βαραίνει κάθε γηπεδούχο, εν προκειμένου τον Ατρόμητο, και όχι τον Δήμο Περιστερίου.

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας συνεδριάζει, συνήθως, κάθε Τετάρτη. Αν η υπόθεση εξεταστεί την ερχόμενη, σε έξι ημέρες δηλαδή, υπάρχει πιθανότητα η απόφαση να εκδοθεί στα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Διαφορετικά, θα μετατεθεί προς τα τέλη του Φλεβάρη. Σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι της Ένωσης σκοπεύουν να εξαντλήσουν κάθε ένδικο μέσο που έχουν δικαίωμα, αν θεωρήσουν ότι έχουν πληγεί τα συμφέροντά τους.

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League:

Keywords
Τυχαία Θέματα