Μπαρτσελόνα: Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παρομοίασε τους παίκτες του με παγώνια

Η Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ζάλγκιρις, σε μια ήττα που μάλλον ήταν εκτός προγράμματος (sic) για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Γι αυτό κιόλας, ο 46χρονος τεχνικός ήταν αρκετά εκνευρισμένος τόσο με τη απόδοση όσο και με τη συμπεριφορά των παικτών του.

Γιατί μπορεί να ανέφερε σε πρώτο χρόνο πως "πρέπει να αναλάβω την ευθύνη για την ήττα" αλλά στη συνέχεια εξήγησε πως "χάσαμε επειδή υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, μπήκαμε στο γήπεδο σαν... παγώνια. Είναι προφανές πως δεν κάναμε καλά τη δουλειά μας, ως προπονητικό επιτελείο, για να δώσουμε

στους παίκτες να καταλάβουν πως η Ζάλγκιρις φέτος είναι διαφορετική".

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν πάντως κι αυτά που είπε ο Τόμας Σατοράνσκι, όταν ρωτήθηκε για όσα ειπώθηκαν πριν από μερικό καιρό από τον Νικ Καλάθη περί έλλειψης ελευθερίας επί των ημερών του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: "Είμαι εδώ μόλις ένα μήνα, προσπαθώ ακόμη να τον συνηθίσω λίγο. Μιλήσαμε πολύ πάντως και μπορώ να πω ότι δεν νιώθω κάποια έλλειψη ελευθερίας στο παρκέ. Απλά θέλει να είμαι πιο επιθετικός στο παιχνίδι μου, είναι ωραίο να τον ακούς και να σε συμβουλεύει από την στιγμή που έχει παίξει στην ίδια θέση".

Ενώ για το γεγονός πως στην τελευταία κατοχή η μπάλα κόλλησε στα χέρια του, είπε: "Προφανώς έπρεπε να σουτάρω! Είναι δύσκολο, συνέβη μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Ένιωσα ότι ο Εντγκάρας Ουλανόβας έτρεχε προς τα πάνω μου (close out), έβγαλε μια σπουδαία άμυνα. Ήταν όμως ξεκάθαρο ότι έπρεπε να σουτάρω".

Keywords
Τυχαία Θέματα