Μπαρτζώκας: "Δεν πέφτει η ένταση και το επίπεδο, όποιος κι αν έρχεται από τον πάγκο"

Ο Ολυμπιακός πήρε με χαρακτηριστική άνεση τη νίκη απέναντι στον Προμηθέα για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν οι παίκτες του την αναμέτρηση, δεδομένης και της κούρασης από τη διαβολοβδομάδα.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων δήλωσε:

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας και να ευχαριστήσω

τους φιλάθλους μας για τη στήριξη. Κερδίσαμε μια ομάδα που εμείς θεωρούμε πως είναι μέσα στις 3-4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Έχει καλή φροντ λάιν με τρεις αθλητικούς Αμερικάνους, έχουν τον Αγραβάνη και τον Ντανούλη, καλούς σουτέρ στην περιφέρεια και καλή καθοδήγηση από τον κόουτς Κασιμίρο. Είχαμε επισημάνει στους παίκτες μας πως δεν πρέπει να περιμένουν ένα εύκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε πως ήταν έτσι... Επίσης, όπως καταλαβαίνετε είχαμε στο μυαλό μας την ταλαιπωρία και την κόπωση λόγω της διπλής εβδομάδας στην Ευρωλίγκα, με 45 λεπτά παιχνίδι στην Βαρκελώνη, συν το ταξίδι.

Δείξαμε, όμως, σοβαροί για σαράντα λεπτά και βασιστήκαμε στη διάρκεια που μπορούμε να έχουμε από το ρόστερ μας. Όποιος κι αν έρχεται από τον πάγκο, το επίπεδο δεν πέφτει, ούτε η ένταση. Οπότε κάποια στιγμή ο Προμηθέας έχασε την επαφή του με το σκορ και τελείωσε το ματς όπως τελείωσε. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ".

Κασιμίρο: "Δεχθήκαμε εύκολα καλάθια στη ρακέτα"

Από την πλευρά του, ο προπονητής της πατρινής ομάδας, Λούις Κασιμίρο, τόνισε: "Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί, όμως, όταν δεχθήκαμε εύκολα καλάθια μέσα στην ρακέτα, δεχθήκαμε κάποια τρίποντο και δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Αυτά ήταν τα κλειδιά που επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να πάρει μια διαφορά 11 πόντων. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα στα πρώτα λεπτά, πιο επιθετικά στην άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, βγήκαμε στον αιφνιδιασμό, πετύχαμε εύκολους πόντους και μειώσαμε στους 5 πόντους. Όμως, μετά το τάιμ άουτ του Ολυμπιακού κάναμε πολλά λάθη, δεν ελέγξαμε τα ριμπάουντ, δεν κάναμε φάουλ και ο αντίπαλός μας που έπαιξε καλά μέχρι τέλους ήλεγξε το παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα