Μπίσεσβαρ: "Θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω, είχα προτάσεις και από Ελλάδα"

Ο "αρτίστας", όπως τον αποκαλούσαν τα social media του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παραμένει ελεύθερος και σε αναζήτηση ομάδας. Σε δηλώσεις που έκανε στην Ολλανδία ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου τόνισε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί σε μια "μεσαία" ομάδα της Eredivisie καθώς όπως είπε δεν έχει πάρει απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του.

"Δεν έχω αποσυρθεί ακόμη, τουλάχιστον επίσημα. Θα

ήθελα να συνεχίσω ακόμη να παίζω αλλά οι προοπτικές δεν είναι και πολύ μεγάλες. Έχω επιστρέψει στην Ολλανδία και ελπίσω να βρω μια ομάδα που θα θέλει να με αποκτήσει" είπε ο Μπίσεσβαρ που το καλοκαίρι είχε κάποιες προτάσεις.

"Προφανώς δεν ήταν εύκολο να βρω ομάδα. Είχα προτάσεις από την Τουρκία, την Ελλάδα, ακόμη και την δεύτερη κατηγορία, αλλά δεν ήθελα να παίξω εκεί. Το καλοκαίρι είχα συζητήσεις με τρεις ολλανδικές ομάδες: την Τσβόλε, την Φορτούνα Σιτάρντ και την Αλμέρε Σίτι . Δεν συμφώνησα ωστόσο γιατί τότε προτιμούσα να παραμείνω στο εξωτερικό.

Λογικό ήταν να βρουν άλλους ποδοσφαιριστές και πλέον δεν υπάρχει χώρος για έναν… νεαρό αρτίστα σαν και μένα" είπε αυτοσαρκαζόμενος ο Μπίσεσβαρ που με τον ΠΑΟΚ κατέκτησε ένα νταμπλ και δυο Κύπελλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπίσεσβαρ, Ελλάδα,bisesvar, ellada