Μπίστσαν: "Θα γίνει πόλεμος σε εχθρικό περιβάλλον για εμάς αλλά θα παλέψουμε"

Το φινάλε του πρώτου μέρους στο "Μάκσιμιρ" βρήκε την Ντίναμο Ζάγκρεμπ να είναι μπροστά στο σκορ όμως στο δεύτερο ήρθε η καθίζηση, με την ΑΕΚ να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τους Κροάτες να έχουν να ανέβουν ένα βουνό αν θέλουν να βρεθούν εκείνοι στα play offs του Champions League.

Και αυτό γιατί θα χρειαστεί να "απαντήσουν" με νίκη στην Opap

Arena το ερχόμενο Σάββατο, με τον Ίγκορ Μπίστσαν να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του έχασε το ρυθμό της μετά το 1-0 και πως οφείλει να παλέψει στη ρεβάνς αν και γνωρίζει πως θα συναντήσει άκρως εχθρική ατμόσφαιρα.

Ντίναμο - ΑΕΚ 1-2: Ονειρική Ένωση μέσα στο Ζάγκρεμπ, πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα play offs και το αφιέρωσε στον Μιχάλη

"Είμαστε απογοητευμένοι. Ήμασταν καλοί για περίπου μία ώρα μέχρι το πρώτο γκολ της ΑΕΚ, μετά είχαμε μερικές ευκαιρίες, αλλά όταν αρχίσαμε να κάνουμε αλλαγές, είχαμε πτώση στην απόδοσή μας.

Παίξαμε γενναία και με συνδυασμούς, είχαμε μια ευκαιρία στο τέλος του πρώτου μέρους και ποιος ξέρει πώς θα τελείωνε αν κάναμε το 2-0 αλλά το ποδόσφαιρο παίζεται για 90 λεπτά. Οι έμπειροι παίκτες της ΑΕΚ περίμεναν τη στιγμή τους και θα μπορούσαμε να δεχθούμε κι άλλα γκολ.

Μετά το γκολ χάσαμε τον ρυθμό μας και δεν μπήκαμε ξανά στο παιχνίδι, παρόλο που είχαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν ήταν στο επίπεδο του πρώτου", τόνισε αρχικά ο προπονητής των Κροατών, και συμπλήρωσε:

"Πρέπει να έχεις ποιότητα και πλάτος για να διατηρήσεις το αγωνιστικό επίπεδο απέναντι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ. Είναι ξεκάθαρο ότι το γήπεδο εκεί θα είναι φλογερό, ζεστό και πολύ δύσκολο.

Είναι ένα γήπεδο που είναι πολύ υποστηρικτικό και φιλόξενο, θα γίνει πόλεμος σε ένα εχθρικό περιβάλλον, αλλά ας παλέψουμε. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κίνητρο από εμάς.

Δεν έχουν χάσει στο γήπεδό τους εδώ και πολύ καιρό και αυτό λέει τα πάντα για το πόσο σημαίνει για αυτούς το γήπεδό τους αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπίστσαν,bistsan