Γιαννακόπουλος: "Λένε πως πάμε Σερβία να φέρουμε τον Μίροτιτς και εμείς έχουμε έρθει σε συναυλία του Weeknd"

Μέχρι να ανακοινωθεί η επόμενη ομάδα του Νίκολα Μίροτιτς και επίσημα θα επικρατεί μια φρενίτιδα στις τάξεις του κόσμου του Παναθηναϊκού. Πόσο μάλλον όταν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία εμφανίζουν το "τριφύλλι" ανάμεσα στους βασικούς υποψηφίους για να συνεχίσει την καριέρα του ο Μαυροβούνιος σταρ.

Είναι χαρακτηριστικό πως το Σάββατο το απόγευμα μετά από ένα story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσα σε ένα αεροπλάνο υπήρξε

όργιο φημών πως ο ίδιος ταξιδεύει στη Σερβία για να κλείσει τη μεταγραφή του Μίροτιτς. Στα social media έγινε ένας μικρός χαμός ενώ υπήρχαν φίλαθλοι που προσπαθούσαν να βρουν την πορεία του αεροπλάνου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν αυτός που φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με νέο story καθώς αποκάλυψε μιλώντας με τον γιο του πως ταξίδεψαν στην Κυανή Ακτή και τη Νίκαια της Γαλλίας ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τη συναυλία του πασίγνωστου τραγουδιστή, Weeknd.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Μόλις άνοιξα το ipad και έχω βρει 10.000 μηνύματα. Μέχρι και το αεροπλάνο μας παρακολουθούσαν ότι πάμε λέει στη Σερβία να φέρουμε τον Μίροτιτς. Και εμείς έχουμε έρθει σε συναυλία του Weeknd".

Keywords
Τυχαία Θέματα