Γκατσίνοβιτς: "Δεν ήμουν σίγουρος ότι σκόραρα εγώ, ευτυχώς δεν ήμουν οφσάιντ"

Η ΑΕΚ πέτυχε ένα τεράστιο διπλό κόντρα στην Μπράιτον, επικρατώντας με 3-2 παρότι ισοφαρίστηκε δύο φορές από τους Άγγλους. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ήταν ένας εκ των σκόρερ της Ένωσης και στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος δεν ήταν σίγουρος ότι σκόραρε αυτός σε αυτή τη φάση, καθώς ήταν πολλά κορμιά μπροστά, ενώ είχε και μια υποψία ότι ήταν οφσάιντ, η οποία για καλή του τύχη δεν επιβεβαιώθηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Είναι μια εξαιρετική βραδιά. Παίξαμε κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είχαμε ένα εξαιρετικό πλάνο το οποίο υπηρετήσαμε.

Είχαμε και την τύχη με το μέρος μας, τη χρειάζεσαι κόντρα σε αυτή την ομάδα. Κόντρα στη Γιουνάιτεντ και τη Νιούκαστλ ήταν κυρίαρχοι. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παλέψαμε ο ένας για τον άλλο, για κάθε μπάλα. Με τον τρόπο που κύλησε το παιχνίδι αξίζαμε τη σημερινή νίκη".

Για το γκολ που πέτυχε: "Δεν ήμουν σίγουρος αν ήμουν εγώ αυτός που σκόραρε, υπήρχαν πολλά πόδια. Υπήρχαν παίκτες μπροστά. Είχα και μια μικρή υποψία ότι μπορεί να είμαι οφσάιντ, ευτυχώς δεν ήμουν. Σκόραρα, επέστρεψα, βοήθησα την ομάδα και ελπίζω να είναι ο τελευταίος τραυματισμός".

Keywords
Τυχαία Θέματα