Γκουαρδιόλα: "H φετινή Σίτι είναι χειρότερη σε σχέση με τις προηγούμενες"

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται σήμερα (16/03, 22:00, COSMOTE SPORT 1, LIVE SPORT 24) την Γκλάντμπαχ για τον επαναληπτικό των "16" του Champions League, με τους "πολίτες" να έχουν προβάδισμα δύο τερμάτων από τον πρώτο αγώνα, έχοντας ένα ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση

στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Καταλανός τεχνικός θέλει να κρατήσει χαμηλά τον πήχη, καθώς θέλει όσο τίποτα να κατακτήσει το τρόπαιο του Champions League, το οποίο είναι το μόνο που του λείπει με τη Σίτι. Μάλιστα το κάνει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να δηλώνει ότι η φετινή Σίτι είναι η χειρότερη ομάδα επί των ημερών του.

Συγκεκριμένα ο Γκουαρδιόλα ανέφερε: "Αυτή τη στιγμή, η ομάδα μας φέτος είναι η χειρότερη σε σχέση με τις προηγούμενες, αφού τις προηγούμενες σεζόν κερδίσαμε πολλούς τίτλους, ενώ φέτος δεν έχουμε κερδίσει ακόμα τίποτα".

"Περιμένουμε τα αποτελέσματα, να δούμε τι τίτλους θα κατακτήσουμε. Οι προηγούμενες Μάντσεστερ Σίτι κέρδιζαν και η φετινή πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί".

Θέλω να είναι πεινασμένοι αύριο, να θέλουν πολύ τη νίκη, αλλά μέχρι εκεί. Όταν κερδίζεις αγώνες, υπάρχει θετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Όλοι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και αυτό είναι καλό. Θα προσπαθήσουμε να πάμε ως το τέλος στο Champions League".

Photo Credits : © Associated Press

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκουαρδιόλα, Σίτι,gkouardiola, siti