Γκουαρδιόλα: "Τσέλσι και Ρίβερ είναι οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όχι η Σίτι"

Η Μάντσεστερ Σίτι προελανεύνει στην Premier League έχοντας αυτή τη στιγμή διαφορά 12 πόντων από την δεύτερη Λίβερπουλ και είναι το ακλόνητο φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο για τέταρτη φορά την τελευταία πενταετία, όμως το γεγονός αυτό δεν είναι αρκετό για να κάνει τον Πεπ Γκουαρδιόλα να πει μεγάλα λόγια για την ομάδα του.

Τουναντίον, ο Καταλανός παραμένει προσγειωμένος σε απίστευτο βαθμό και το απέδειξε

σε ερώτηση που του έγινε απο δημοσιογράφο για το αν θεωρεί πως οι πολίτες είναι -βάσει του ποδοσφαίρου που παίζουν και των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων τους από την αρχή της σεζόν- η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη τη δεδομένη χρονική στιγμή.

"Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, η καλύτερη ομάδα είναι η Τσέλσι που κατέκτησε το Champions League και η Ρίβερ Πλέιτ που κατέκτησε το Copa Libertadores, ή έτσι νομίζω τέλος πάντων.

Τέτοια πράγματα, όπως το ποιος είναι καλύτερος, δεν με απασχολούν. Το πιο σημαντικό είναι ο αγώνας που παίζουμε σε τρεις μέρες απέναντι στη Νόριτς και πρέπει να πάρουμε τη νίκη", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως ναι μεν η Τσέλσι κατέκτησε το Champions League και μάλιστα κόντρα στην Σίτι και διεκδικεί σε λίγες ημέρες τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου (παίρνει μέρος στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων), ωστόσο ο Γκουαρδιόλα αδίκησε την... Παλμέιρας, αφού η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είναι η νυν πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής και όχι η Ρίβερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα