Η Κηφισιά κέρδισε το πρώτο στοίχημα και πάει για το επόμενο

Αν και νεοφώτιστη, η Κηφισιά έχει αποδείξει από νωρίς πως μπορεί να αποτελέσει παράγοντα της Stoiximan Super League.

Δεν είναι μόνο ότι στα παιχνίδια με τους τρεις από τους τέσσερις "μεγάλους" (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός) έδειξε πόσο σκληρό καρύδι είναι (σ.σ.: από τον ΠΑΟΚ λύγισε με αυτογκόλ στο 78ο λεπτό, με την ΑΕΚ

πήρε το "Χ" ενώ με τον Παναθηναϊκό ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, πληρώνοντας ένα λάθος στην άμυνα), αλλά κι ότι στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα στην Καισαριανή, η εικόνα στις εξέδρες είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Βλέπετε, η Κηφισιά έχει γράψει +2.000 εισιτήρια στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ενώ ο συνολικός μέσος όρος στην Καισαριανή φτάνει στους 1.687 θεατές. Νούμερο που, αν μη τι άλλο, δείχνει ότι αναπτύσσει μια δυναμική σε ό,τι αφορά στους φιλάθλους.

Πλέον, το μείζον για τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του -μετά από τη διακοπή των εθνικών ομάδων- είναι αυτό που έρχεται: το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Καισαριανή. Σημαντικό και κρίσιμο, από κάθε άποψη.

Γι αυτό κιόλας η Κηφισιά έστειλε μήνυμα συστράτευσης, για τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Με το σύνθημα "πάμε πιο ψηλά, μαζί". Με τη φιλοδοξία οι εξέδρες του "Μιχάλης Κρητικόπουλος" να έχουν ξανά την ίδια γιορτινή ατμόσφαιρα, με πολλά παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα