Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Αγγλική δυάδα στο 6.00

Έβερτον – Φούλαμ (17:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). H Έβερτον, αποδείχθηκε πλέον και στην πράξη, έκανε την κίνηση ματ όταν απέλυσε τον Λάμπαρντ στα τέλη Ιανουαρίου και πήρε στη θέση του Σον Ντάις. 3-6-11 ήταν το ρεκόρ της Έβερτον με τον Λάμπαρντ και το μέλλον έδειχνε προδιαγεγραμμένο προς την Championsip, 3-3-3 στα εννιά παιχνίδια με τον Ντάις και πλέον τα "ζαχαρωτά" σκαρφάλωσαν εκτός επικίνδυνης ζώνης. Η

μάχη βέβαια δεν έχει τελειώσει και το σημερινό παιχνίδι κόντρα σε μια βαθμολογία τελείως αδιάφορη και εμφανώς ντεφορμέ (τέσσερις σερί ήττες) Φούλαμ είναι κομβικό. Και τρεις νίκες της Έβερτον του Ντάις ήρθαν εντός έδρας και με δεδομένη τη διαφορά κινήτρου ο άσος σε αποδόσεις γύρω στο 2.15 είναι μια χαρά.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας (17:00 Novasports Start, Live από το SPORT24). Αν η Έβερτον άλλαξε τελείως πρόσωπο με την παρουσία του Σον Ντάις, τι να πούμε για την Κρίσταλ Πάλας… Η Πάλας, επί Βιεϊρά, έτρεχε ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων ηττών και δεν είχε νίκη μέσα στο 2023 (0-5-7 με τέρματα 5-17), αλλά η απομάκρυνση του Γάλλου και η πρόσληψη του βετεράνου Ρόι Χόγκσον αποδείχθηκε πραγματικά μαγική! Δύο νίκες σε δύο ματς με τον Χόγκσον η Πάλας, 2-1 τη Λέστερ και 5-1 τη Λιντς, σκοράροντας εφτά γκολ όταν στα τελευταία 15 με τον Βιεϊρά είχε πετύχει έξι! Πάνω σε αυτή την αλλαγή μομέντουμ, εύκολα μπορούμε να ακολουθήσουμε την Πάλας και στο Σαουθάμπτον. Κόντρα δηλαδή στην ουραγό της Premier League που μετρά πρόσφατο ρεκόρ 1-2-5 και δείχνει ότι δεν έχει τις δυνατότητες να το παλέψει έως τέλους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Έβερτον – Φούλαμ: 1 (απόδοση 2.15) 17:00 Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας: 2 (απόδοση 2.80) 17:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα