Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Βραζιλιάνικη δυάδα

09:43 1/7/2023 - Πηγή: Sport 24

Μπαΐα – Γκρέμιο (02/07 00:30 Open Hybrid, Live από το SPORT24). Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Βραζιλίας τον τελευταίο μήνα η Γκρέμιο. Η στροφή έγινε στις 22 Μαΐου, όταν κέρδισε τότε 3-1 την Ιντερνασιονάλ, κι από κει και πέρα η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε μετρά ρεκόρ 5-0-1, και 6-0-1 μαζί με το κύπελλο, με μοναδική της ήττα εκτός έδρας από τη Φλαμένγκο. Αντίθετα, η Μπαΐα συνεχίζει σταθερά σε μέτρια κατάσταση. 1-3-4 το

ρεκόρ της στα τελευταία οχτώ παιχνίδια, όπου και η μοναδική της νίκη, το 1-0 με την Παλμέιρας, ήρθε με πολλή τύχη, παίζοντας ταμπούρι και βρίσκοντας το γκολ στις καθυστερήσεις. Πολύ υψηλά για τα δεδομένα του παιχνιδιού το διπλό, το οποίο αγγίζει αγγίζει το 3.00 και μας επιτρέπει να πάρουμε και την κάλυψη του DNB.

Αβαΐ – Α Μπε Σε. Μάχη στην ουρά της βαθμολογίας της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας. Ουραγός με 7 βαθμούς (0-2-5 εκτός έδρας) η Α Μπε Σε, προτελευταία με 11 η Αβαΐ (1-3-2 εντός έδρας). Όπως καταλαβαίνεις, το ματς είναι πολύ κρίσιμο και για τις δύο, αλλά, πέρα από τα αποτελέσματα, η γενικότερη αίσθηση που βγάζουν οι δύο ομάδες είναι ότι αυτή που βρίσκεται πιο κοντά στη στροφή είναι η Αβαΐ. Στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι, έμεινε μεν στο 0-0 με τη Λοντρίνα, όμως μιλάμε για παιχνίδι στο οποίο οι τελικές ήταν 22-5 και τα xGoals 1,43-0,25, ενώ στο πιο πρόσφατο πήρε 0-0 εκτός έδρας από τη Σεαρά. Η Α Μπε Σε έρχεται από ψυχολογική σφαλιάρα στο 1-1 με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, όπου δέχθηκε το 1-1 στις καθυστερήσεις από τεράστια γκάφα του γκολκίπερ της, και δεν θα έχει στην εντεκάδα της τον πιο φορμαρισμένο φορ της, τον Φελίπε Γκαρσία, που είναι τιμωρημένος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Αβαΐ – Α Μπε Σε: 1 (απόδοση 1.95) 23:00 Μπαΐα – Γκρέμιο: 2 DNB (απόδοση 2.10) 03:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Match Money, Βραζιλιάνικη,Match Money, vrazilianiki