Η συγκινητική αφιέρωση του Μοράτα στον 9χρονο Μιγκέλ που πάσχει από σοβαρή ασθένεια

Η Ισπανία προκρίθηκε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ύστερα από τη νίκη επί της Σουηδίας (1-0). Ο Άλβαρο Μοράτα χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 86ο λεπτό του αγώνα έστειλε τη "ρόχα" στο Κατάρ και τους Σκανδιναβούς στα playoffs του Μαρτίου.

Ο επιθετικός της Γιουβέντους που πέτυχε ένα σπουδαίο γκολ, δεν ξέχασε τον μικρό Μιγκέλ Άχνελ εν μέσω των ξέφρενων πανηγυρισμών ολόκληρης της ομάδας. Έτσι, ο 27χρονος ειδοποίησε τον πάγκο να του δώσει

το αστέρι, το οποίο του το είχε χαρίσει ο 9χρονος από τη Μάλαγα, που πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια.

Ο Μοράτα ύψωσε το αστέρι και αφιέρωσε το γκολ στον μικρό Άνγκελ, ο οποίος είχε δώσει επίσης ένα αστέρι - φυλακτό στον Ουνάι Σιμόν, ενώ ο Σαράμπια όταν τον συνάντησε τού χάρισε τη φανέλα, με την οποία σκόραρε κόντρα στην Ελλάδα (0-1) την Πέμπτη (11/11). "Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή και συγκινήθηκε (ο Μιγκέλ). Αυτό του κάνει πολύ καλό και είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους, η εθνική ομάδα ήταν εξαιρετική απέναντί μας", τόνισε η μητέρα του 9χρονου.

Από τη μεριά του ο Μοράτα δημοσίευσε στα social media τη φωτογραφία με το αστέρα, γράφοντας:"Τα πραγματικά σημαντικά πράγματα. Ένα από τα πιο όμορφα γκολ που έχω βάλει στη ζωή μου. Είναι για σένα Μιγκέλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα