Λαουτάρο - Τουράμ: Το Μιλάνο έχει νέους "Βασιλιάδες"

"Το Μιλάνο έχει νέο Βασιλιά". Αυτή ήταν η δήλωση του Μάρκους Τουράμ μετά το γκολ του που έκρινε το ματς ανάμεσα στην Ίντερ και τη Ρόμα του Λουκάκου, με τον 26χρονο στράικερ να έχει ξεκινήσει την απόσβεση, καθώς παρότι η ιταλική ομάδα τον πήρε ως ελεύθερη μεταγραφή, η διοίκηση του συλλόγου έβγαλε από τα ταμεία της 8 εκατομμύρια ευρώ ως πριμ υπογραφής. Χρήματα τα οποία δόθηκαν στον ατζέντη του πρώην ποδοσφαιριστή της Γκλάντμπαχ.

Φυσικά, ο Γάλλος επιθετικός αναφερόταν στον αντίκτυπο που είχε ο Βέλγος στους "Νερατζούρι"

και στο γεγονός ότι με τις δικές του εμφανίσεις έχει κάνει τους οπαδούς του ιταλικού συλλόγου να ξεχάσουν τον πρώην παίκτη τους, μετατρέποντάς τον σε persona non grata.

Η top class επιθετική παραγωγή και το ευοίωνο ξεκίνημα στη σεζόν

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αποτελεί τον αρχηγό και φυσικό ηγέτη της Ίντερ, με τον Αργεντινό σταρ να είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής Serie A με 11 γκολ και τρίτος ανάμεσα στα Top5 πρωταθλήματα της Ευρώπης, πίσω μόνο από τους Γκιρασί (14) και Κέιν (12), την ώρα που ο Μάρκους Τουράμ έχει προσθέσει ακόμα 4 τέρματα.

Σε συνδυασμό με τα γκολ που έχουν πετύχει στο Champions League, από ένα και οι δύο, η συνεισφορά τους στην επιθετική παραγωγή της ομάδας του Μιλάνου είναι τεράστια (συνολικά 17 τέρματα έχουν προέλθει από τους δύο τους), τοποθετώντας τους στην πέμπτη θέση των καλύτερων διδύμων επιθετικών στην Ευρώπη.

Μπροστά τους βρίσκονται μόνο οι: Άλβαρο Μοράτα - Αντουάν Γκριεζμάν (18 γκολ, 9 έκαστος), Κιλιάν Εμπαπέ - Κόλο Μουανί (18 τέρματα, 12 ο πρώτος και 6 ο δεύτερος), Έρλινγκ Χάλαντ - Χούλιαν Άλβαρες (20 γκολ, 13 ο Νορβηγός και 7 ο Αργεντινός) και Χάρι Κέιν - Λερόι Σανέ (23 τέρματα, 14 ο πρώην φορ της Τότεναμ και 9 ο Γερμανός).

Οι Διόσκουροι της Ίντερ αποτελούν τον βασικότερο λόγο για τον οποίον η ομάδα του Μιλάνου πραγματοποιεί ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα της ιστορίας τους, με τους "Νερατζούρι" να βρίσκονται στην πρώτη θέση της Serie A, έχοντας συγκεντρώσει τους 25 από τους 30 διαθέσιμους βαθμούς των 10 πρώτων αγωνιστικών, με το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι να έχει την καλύτερη επίθεση του ιταλικού πρωταθλήματος με 22 τέρματα και την καλύτερη άμυνα με 5 γκολ παθητικό.

Την ίδια ώρα, εξασφαλισμένο είναι το ευρωπαϊκό τους μέλλον και μετά τον Δεκέμβριο, καθώς με το τέλος του πρώτου γύρου των ομίλων του Champions League, ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, έχοντας 7 βαθμούς εκατέρωθεν, με τέρματα 4 υπέρ και 2 κατά.

Keywords
Τυχαία Θέματα